Kongres evropske industrije digitalnega oglaševanja
Nizozemska,

INTERACT 2017

Po lanski portugalski prestolnici bo evropski Urad za interaktivno oglaševanje (IAB Europe) letošnji vodilni dogodek evropske industrije digitalnega oglaševanja preselil na Nizozemsko. INTERACT 2017 bo 23. in 24. maja v Amsterdamu. 

Evropski oglaševalci, digitalni strokovnjaki, agencije in založniki medijev bodo v drugi polovici maja dobili vpogled v sveža, aktualna dogajanja v stroki, med drugim bodo seznanjeni z izsledki raziskave o naložbah v digitalno oglaševanje AdEx.

Vodilna tema tokratnega kongresa so nova pravila sodelovanja, tako na regulatornem področju, kot pri ustvarjalnosti, donosnosti in načrtovanju. Med govorci pa bodo digitalni prerok David Shing, AOL, Sarah Mansfield, Unilever, Daniel Knapp, IHS Technology, Marco Bertozzi, Spotify, Constantine Kamaras, IAB Europe, Nicola Mendelsohn, Facebook, in drugi. 

Po koncu drugega dne konference bodo podelili tudi nagrade za kreativnost v digitalnem oglaševanju MIXX in nagrade »Research Awards« najboljšim praksam v trženjskem raziskovanju. Prijave za nagrade so odprte do 17. marca. 

Več najdete tukaj.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio