IAB AKADEMIJA
17. 9. 2017

Na 8. IAB Akademiji več o DIMAQ recertifikaciji, spletni zakonodaji in SEO optimizaciji

Podeljeni so bili prvi DIMAQ Strokovni certifikati digitalnega marketinga. Kaj pa sedaj?

Z DIMAQ programom recertifikacije, se bodo imetniki DIMAQ certifikata vključili v sistem vseživljenskega izobraževanja. Med drugim, bodo ustrezno število točk za podaljšanje veljavnosti DIMAQ certifikata, lahko pridobivali z udeležbo na dogodkih digitalno-marketinške industrije. Prvi tak dogodek je 8. IAB Akademija, ki se bo zgodila 25. septembra

Na temo enega izmed modulov po DIMAQ učnem načrtu SEO optimizacija, nam bodo predavali strokovnjaki AV studia. Spoznali bomo, kateri so najpomembnejši dejavniki, ki vplivajo na organsko pozicijo spletne strani na Googlu in katera so najpomembnejša SEO orodja.

Dotaknili pa se bomo tudi spletne zakonodaje. Jaka Repanšek, vodja sekcije za regulativo in pravne zadeve pri IAB Slovenija, nam bo uvodoma predstavil najnovejša dogajanja na področju varstva osebnih podatkov v luči evropske uredbe, prava intelektualne lastnine in izzivov, ki jih prinaša vse večji razkorak med novimi (digitalnimi) tehnologijami in (zastarelo) zakonodajo. Repanšek bo predstavil tudi pobudo za permanentno izobraževanje na področju prava digitalnih tehnologij.

V drugem delu akademije bomo z vami delili bolj praktične izkušnje in nasvete oglaševanja. Kako z vsebinskim marketingom na trg uvesti nov produkt? To nam bodo na praktičnem primeru predstavili strokovnjaki iz največje slovenske agencije za vsebinski marketing PM, poslovni mediji. Da premišljeno prepletanje online in offline svetov, vodi do uspešne oglasne kampanje, pa nam bo predstavila ekipa Lidl Slovenija, na primeru oglasne kampanje ob 10. obletnici delovanja v Sloveniji.

Prijazno vabljeni v našo družbo 25. septembra 2017, ob 13. uri v Kongresni dvorani Kristalne palače v BTC-ju (brezplačno parkiranje zagotovljeno).

Prijavite se lahko na: jana.glumac@iab.si ali info@iab.si.

Za vse člane IAB Slovenija in njihove poslovne partnerje (po predhodnem dogovoru z IAB), je udeležba brezplačna. Za nečlane je cena 120 EUR (+ddv).

Več informacij o IAB Akademiji si lahko preberete tukaj.
Sledite pa nam lahko tudi na IAB Slovenija Linkedin profilu ali na IAB Slovenija FB profilu.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio