/ 4

Aktualne novice

LinkedIn izobraževanje: kako razmišljati "na veliko"

17.06.2016
Httpool je v sodelovanju z LinkedIn-om v Ljubljani pripravil srečanje, kjer je Ian Hurlock, partner in vodja prodaje za področje EMEA v podjetju LinkedIn, predstavil, kako razmišljati »na veliko« in razširiti svoj posel z največjim profesionalnim omrežjem na svetu. Velik poudarek je namenil vlogi in moči, ki jo ima pri tem vsebinski marketing in kako vsebino na LinkedInu še izboljšati.

IAB Slovenija: od raziskave AdEx do projekta DMK

16.06.2016
Na peti slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki je v torek potekala v Ljubljani, je predsednik sveta zavoda IAB Slovenija in izvršni direktor za Srednjo in Vzhodno Evropo pri spletnem oglaševalskem podjetju Httpool Timotej Gala prvič uradno predstavil rezultate slovenske raziskave AdEx in napovedal smele načrte zavoda v tekočem in prihodnjem letu, med drugim projekt DMK (Digitalni Marketing Klasifikacija).

DIGGIT 2016: podeljenih enajst zlatih in štiri velike nagrade

14.06.2016
Na tretji podelitvi nagrad DIGGIT, ki je potekala v sklopu pete slovenske konference o digitalnih komunikacijah, v organizaciji podjetja TSmedia in revije Marketing magazin, je desetčlanska žirija, pod vodstvom Manje Gradišek iz NLB, zlate nagrade DIGGIT podelila enajstim kreativnim rešitvam v enajstih kategorijah. Ob tem so štiri velike nagrade prejela dela, ki so med prijavljenimi izstopala na področju digitalne inovativnosti, digitalne strategije, digitalnega oglaševanja in družbenih medijev. Posebno omembo žirije pa si je zaslužil inštitut Danes je nov dan za projekte Prostovid, Čas je za: Janez Janša in Žar brez utvar.

Izpostavljamo

Internet Trends 2015
Preberi več
AdEx Benchmark 2014
Preberi več
Digital Trends 2015
Preberi več

Pridružite se nam

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+

Prijavite se na e-novice

Prijavite se, če želite prejemati brezplačne e-novice IAB Slovenije.

Postanite član IAB združenja