Konferenca za razvijalce in IT strokovnjake
Avstrija,

"WeAreDevelopers"

Organizatorji konference že tretje leto zapored razvijalcem ponujajo platformo za izobraževanje, mreženje in izmenjavo izkušenj. Namen konference je prenos tehničnega znanja, povezovanje kolegov iz Srednje in Vzhodne Evrope ter pogovori z morebitnimi bodočimi poslovnimi partnerji ali zaposlovalci. 

Pobudnika konference Sead Ahmetović in Benjamin Ruschin: »Razvijalci so bili v zadnjih letih pogosto potisnjeni v ozadje, medtem ko so njihovi kolegi iz marketinških oddelkov uživali v soju žarometov. Konferenca »WeAreDevelopers« 2017 jim bo sedaj ponudila manjkajoči oder in platformo, kjer bodo razvijalci iz Srednje in Vzhodne Evrope slavili, črpali inspiracijo in podporo.«

Tematski poudarki bodo predvsem na razvoju spletnih in mobilnih aplikacij ter programske opreme, virtualni resničnosti, internetu stvari, robotiki in umetni inteligenci. Program bo zajemal trende, ki se na omenjenih področjih uveljavljajo, okrogle mize s strokovnjaki, interaktivne delavnice za razvijalce, enkratne tehnološke predstavitve, tekmovanje v kodiranju in aktivnosti za uspešno mreženje.

Več o dogodku najdete tukaj
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio