Prispevajte svoj glas k razvoju digitalne industrije v Sloveniji

IAB Slovenija je v sodelovanju s podjetjem Arhea Solutio zasnovala prvi strokovni IAB Panel na področju digitalnega marketinga v Sloveniji.  IAB Panel zbira podatke, raziskuje in išče odgovore na številna odprta vprašanja s področja digitalne tehnologije in marketingaPanel IAB Slovenija je zasnovan kot digitalna skupnost; v njem sodelujejo najrazličnejši posamezniki iz sveta digitalne tehnologije in marketinga. Prihajajo iz velikih in malih podjetij, marketinških agencij in medijev. So specialisti, samostojni svetovalci, strategi in raziskovalci. To številčno in raznoliko skupnost druži skupni interes- sodelovati v raziskavah in z izkušnjami in mnenji aktivno prispevati k boljši informiranosti in vpogled na trg.

Postanite član in soustvarjajte našo digitalno skupnost!

V zameno za sodelovanje vsak član panela prejme predstavitev rezultatov in izsledkov raziskave. Sodelovanje je prostovoljno in zanj ne potrebujete biti član IAB Slovenija, bomo pa veseli, če se boste zanj nekoč odločili.  Ob vstopu v panel, boste deležni nekaj vprašanj o vaših digitalnih aktivnostih in orodjih, ki jih uporabljate. S tem nam boste pomagali, da vas bomo povabili k vsebinam raziskav, ki so vam blizu in kjer bo vaše mnenje še posebej pomembno.


Pridruži se IAB panelu!

Klikni na povezavo ali skeniraj QR kodo spodaj.

Skupaj lahko ustvarimo več in še bolje!


Novice

87 % slovenskih podjetij verjame, da je njihova politika zasebnosti skladna z zakonodajo

IAB PANEL
20. 5. 2022
Tretjo raziskavo IAB strokovnega panela smo zapeljali na področje Varstva osebnih podatkov na spletu. Zanimalo nas je, kako se v luči trenutne zakonodaje strokovnjaki v marketingu spopadajo z aktualnimi izzivi piškotkov in elektronsko zasebnostjo.

Izsledki MarTech raziskave: 58 % slovenskih podjetij uporablja marketinško avtomatizacijo

IAB panel
4. 3. 2022
V drugi raziskavi, ki je potekala pod okriljem panela IAB Slovenija, v sodelovanju s podjetjem Arhea Solutio, smo ugotavljali kako razširjena je uporaba MarTech orodij v slovenskih podjetjih.

Prvi panelisti izkušeni digitalci

IAB panel
8. 12. 2021
Prvi strokovni IAB panel, ki ga je Zavod IAB Slovenija zagnal avgusta letos, v sodelovanju s podjetjem Arhea Solutio, je že obrodil sadove. Prva raziskava, ki je potekala v septembru in oktobru, na temo uporabe družbenih omrežij v slovenskih podjetjih, je zaključena, na poti je že nova.

IAB Slovenija zagnala prvi strokovni panel na področju digitalnega marketinga

Digitalni marketing
14. 9. 2021
IAB Slovenija je letošnje poletje zagnala prvi strokovni panel, ki je prvi tovrstni panel na digitalno-marketinškem področju v Sloveniji.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio