Postani član IAB raziskovalnega panela in pomagaj razvijati digitalni marketing v Sloveniji.

Klikni na povezavo in se nam pridruži!
Prispevaj svoj glas k razvoju digitalne industrije v Sloveniji

V IAB Slovenija smo v sodelovanju s podjetjem Arhea Solutio zasnovali prvi strokovni IAB Panel na področju digitalnega marketinga v Sloveniji.  Zbiramo podatke, raziskujemo in iščemo odgovore na številna odprta vprašanja s področja digitalne tehnologije in marketinga.  IAB Panel je zasnovan kot digitalna skupnost; v njem sodelujejo najrazličnejši posamezniki iz sveta digitalne tehnologije in marketinga. Prihajajo iz velikih in malih podjetij, marketinških agencij in medijev. So specialisti, samostojni svetovalci, strategi in raziskovalci. To številčno in raznoliko skupnost druži skupni interes- sodelovati v raziskavah, pridobiti celovit vpogled v stanje trga in razvijati digitalni marketing v Sloveniji.

Postani član in sodeluj v naših raziskavah!

V zameno za sodelovanje vsak član panela prejme predstavitev rezultatov in izsledkov raziskave. Sodelovanje je prostovoljno in zanj ne potrebuješ biti član IAB Slovenija, bomo pa veseli, če se boš zanj nekoč odločil.  Ob vstopu v panel, boš deležen nekaj vprašanj o tvojih digitalnih aktivnostih in marketinških orodjih, ki jih uporabljaš. S tem nam boš pomagal, da te povabimo le k tistim vsebinam, ki so ti blizu in kjer je tvoje mnenje še posebej dragoceno.

Pridruži se nam!

Klikni na povezavo ali skeniraj QR kodo spodaj.


Novice

Rast naložb v digitalno oglaševanje tudi v prihodnje

RAZISKAVA IAB PANEL
24. 6. 2022
Kar dve tretjini oglaševalcev in kar 86% agencij je proračun za digitalno oglaševanje letos povečalo. Razlogi za povečanje so predvsem doseganje dobrih rezultatov, sprememba oglaševalske taktike in sledenje trendom in konkurenci.

87 % slovenskih podjetij verjame, da je njihova politika zasebnosti skladna z zakonodajo

IAB PANEL
20. 5. 2022
Tretjo raziskavo IAB strokovnega panela smo zapeljali na področje Varstva osebnih podatkov na spletu. Zanimalo nas je, kako se v luči trenutne zakonodaje strokovnjaki v marketingu spopadajo z aktualnimi izzivi piškotkov in elektronsko zasebnostjo.

Izsledki MarTech raziskave: 58 % slovenskih podjetij uporablja marketinško avtomatizacijo

IAB panel
4. 3. 2022
V drugi raziskavi, ki je potekala pod okriljem panela IAB Slovenija, v sodelovanju s podjetjem Arhea Solutio, smo ugotavljali kako razširjena je uporaba MarTech orodij v slovenskih podjetjih.

Prvi panelisti izkušeni digitalci

IAB panel
8. 12. 2021
Prvi strokovni IAB panel, ki ga je Zavod IAB Slovenija zagnal avgusta letos, v sodelovanju s podjetjem Arhea Solutio, je že obrodil sadove. Prva raziskava, ki je potekala v septembru in oktobru, na temo uporabe družbenih omrežij v slovenskih podjetjih, je zaključena, na poti je že nova.

IAB Slovenija zagnala prvi strokovni panel na področju digitalnega marketinga

Digitalni marketing
14. 9. 2021
IAB Slovenija je letošnje poletje zagnala prvi strokovni panel, ki je prvi tovrstni panel na digitalno-marketinškem področju v Sloveniji.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio