DOGODKI
16. 4. 2017

Prijave na 7. IAB Akademijo že odprte

Na tokratni akademiji bo poudarek na predstavitvi mednarodno priznanega certifikata DIMAQ. Predsednik Sveta IAB Slovenija Timotej Gala, nam bo razkrili zakaj je certifikat dobrodošla novost na slovenskem trgu, kaj z njim pridobite in seveda česa se naučite. Predstavili se nam bodo tudi trenerji DIMAQ izobraževanj - vsi priznani slovenski strokovnjaki digitalnega marketinga. Po zaključku, se bomo na kratki okrogli mizi pogovorili o priložnostih in izzivih, ki jih prinaša DIMAQ ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Zajadrali bomo tudi na področje družbenih omrežij in problematike merjenja. V podjetju AV Studio, ocenjujejo  da to področje ni dovolj sistematizirano in poenoteno, kar predstavlja težavo pri ustreznem razumevanju podatkov in usmeritvi prihodnjega delovanja. Zato nam bosta direktorica PE Ljubljana Urša Mivšek Sitar in specialist za družbena omrežja Črt Gojnik, to tematiko, tudi na podlagi lastnih izkušenj, podrobneje predstavila. 

Kakšni pa so tehnološki trendi na področju programatičnega oglaševanja? Predstavil nam jih bo specialist za programatične tehnološke rešitve Luka Andrejak, iz digitalne agencije iPROM.

Vabljeni torej v našo družbo, 9. maja, ob 13. uri, v Kongresno dvorano Kristalne palače v BTC-ju (brezplačno parkiranje zagotovljeno).

Prijave sprejemamo na: jana.glumac@iab.si


Za vse člane IAB Slovenija in njihove poslovne partnerje (po predhodnem dogovoru z IAB), je udeležba brezplačna.
Za nečlane je cena 120 EUR (+ddv).

Za več informacij sledite tudi našemu LinkedIn profilu IAB Slovenija

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio