DOGODKI
6. 5. 2017

WEBSI išče naj digitalca 2017

Ena izmed novosti letošnjega tekmovanja WEBSI Spletni prvaki je povsem novo vzporedno tekmovanje, v katerem organizatorji skupaj s širšo javnostjo iščejo Naj digitalca 2017. Izpostaviti in nagraditi želijo tistega, ki je s svojim delom najbolj zaznamovala slovensko digitalno sceno v preteklem letu in si zasluži naziv Naj digitalca 2017.

Naj digitalec je lahko oseba, zaposlena bodisi v agenciji bodisi v podjetju/organizaciji, ki je aktivno v fazi načrtovanja, izvedbe ali vodenja sodelovala in pripomogla pomemben, nepogrešljiv delež pri realizaciji enega ali več digitalnih projektov v preteklem letu. Ključnega pomena pri točkovanju je kakovost posameznega projekta: projekt mora biti kakovostno izveden, inovativen v slovenskem digitalnem prostoru, dosegati mora konkretne učinke (zastavljene cilje).

Izbor Naj digitalca 2017 poteka po sistemu nominacij – nominira lahko prav vsak posameznik iz podjetja, agencije, organizacije … o zmagovalcu pa bo nato odločala posebna komisija, ki jo bo vodil g. Rok Cuderman, sicer predsednik žirije WEBSI 2017 in direktor trženja v podjetju Petrol. 

Zakaj so se organizatorji odločili za izbor naj digitalca?
“Z nazivom Naj digitalec 2017 (naj digitalcev je sicer veliko, zmagal pa bo žal le eden) želimo pri WEBSI-ju nagraditi in izpostaviti tiste »alternativnih in novih poti iščoče ljudi«, ki ne smejo ostati neopaženi. To so tisti posamezniki, ki so na idejni, organizacijski in/ali izvedbeni ravni prispevali nenadomestljiv vložek k razvoju digitalnega projekta ali več teh. Posledično bi brez njih v slovenskem digitalnem prostoru zevala praznina, saj prav tistega (ali tistih) projektov ne bi bilo ali pa ne bi bili takšni kot so – odlični!” je dejal Matija Škof, direktor projekta.

Svoj predlog lahko oddate preko spletne prijavnice, ali je ravno vaš nominiranec zmagovalec, pa bo znano 15. septembra 2017 na WEBSI dnevu! 
Prijava je brezplačna, možna pa vse do 10. junija 2017. 

Več na www.websi.si

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio