Dogodki
18. 5. 2017

WEBSI: rok za prijavo projektov se izteka

Samo še do petka, 26. maja, lahko agencije in oglaševalci oddajo projekte in sodelujejo v digitalnem tekmovanju WEBSI Spletni prvaki 2017. V kolikor prijavitelje priganja čas, lahko do petka sicer izpolnijo samo osnovna polja v prijavi, podrobne opise pa z zamikom, po dogovoru z organizatorjem.

Po izteku prijav bodo kot običajno organizatorji Websi-ja h glasovanju za najboljši digitalni projekt povabili posameznike, ki jih za sodelovanje pri glasovanju tudi nagradijo. Nagrado bo letos prispeval tudi IAB Slovenija – podelili bomo brezplačno kotizacijo za naslednjo IAB Akademijo. 

Sicer pa bodo na WEBSI 2017 že šestič zapored razkrili, kdo je najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor in kdo je nakazal nove trende za njegov razvoj. Tudi letos bodo poleg posameznih Spletnih prvakov znotraj vsake kategorije izbrali naj digitalno agencijo ter generalnega spletnega prvaka. Tako bo podeljenih kar 18 prestižnih WEBSI nagrad. Obeta pa se še ena novost, in sicer izbor naj digitalca leta: komisija bo izbrala osebo, ki je najbolj zaznamovala slovenski digitalni prostor v preteklih 12 mesecih.© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio