DIMAQ
30. 5. 2017

IAB Europe tudi uradno podrl DIMAQ

Mednarodno priznani certifikat DIMAQ (»Digital Marketing Qualification«) je uradno podprl tudi IAB Europe. Program za certificiranje znanja in kompetenc strokovnjakov na področju digitalnega marketinga, ki je bil konec leta 2015 zasnovan na Poljskem, bo odslej na voljo tudi v Sloveniji, Romuniji, Grčiji, Cipru, Srbiji, Črni gori  ter Bosni in Hercegovini. 

Uvedba programa standardizacije usposobljenosti za strokovnjake v industriji je odziv na trenutne potrebe na trgu - vse večja konkurenčnost na trgu digitalnih storitev, in vse večjih pričakovanj marketinga in delodajalcev po vsej Evropi, so prepričani pri IAB Europe. Omogoča nadgradnjo in potrditev kompetenc strokovnjakov, poenostavlja komunikacijo med tržniki in agencijami, delodajalcem pa pomaga pri ocenjevanju ravni znanja in spretnosti svojih zaposlenih.

»Pri IAB Europe podpiramo kakovostne pobude za izobraževanja po vsej Evropi, in sicer z IAB EUROPE Endorsment Programme. Prepričani smo, da bomo s pomočjo programa DIMAQ pripomogli k izboljšanju kakovosti storitev in konkurenčnosti spletnega sektorja,« je povedal Ionel Naftanaila, poslovni in tehnološki direktor pri IAB Europe.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio