DIMAQ
15. 7. 2017

IAB Slovenija: prvi DIMAQ strokovnjaki v Sloveniji

V začetku julija smo tudi v Sloveniji dobili prve mednarodno priznane strokovnjake digitalnega marketinga. Zahtevno področje digitalnega marketinga smo strnili v intenzivni izobraževalni program, ki obsega 12 vsebinskih sklopov, ter ga uspešno zaključili s podelitvijo 24 DIMAQ strokovnih certifikatov

»Ponosni smo, da so prav ti strokovnjaki, člani zavoda IAB Slovenija in da bodo tudi v prihodnje skrbeli za visok standard digitalnega marketinga. Med podjetja, katerih zaposleni so pridobili certifikat spadajo AV Studio, Poslovni mediji, Direkt Media, Httpool, Iprom, Proplus, Delo, Finance, Get Interactive, Lidl in Innovatif,« pravi Timotej Gala, predsednik IAB Slovenija.

Vsi DIMAQ strokovnjaki so vključeni v program re-certificiranja, preko katerega bodo lahko aktivno sodelovali na dogodkih digitalno-marketinške industrije, objavljali članke ter druge publikacije, skratka bili aktivni na svojem profesionalnem področju in si tako nabirali točke za podaljšanje certifikata. Le-ta je namreč veljaven 2 leti, podaljšati ga je možno na dva načina – z zbranim določenim številom točk ali s ponovnim opravljanjem izpita.

IAB Slovenija oktobra razpisuje nove termine za pripravo na DIMAQ izpit in sicer za vsa podjetja in njihove zaposlene, ki bi želeli nadgraditi znanje in kompetence na področju digitalnega marketinga. 

Termin so: 5.10. - 7.10.2017 in 12.10. - 14.10.2017.

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran www.iab.si/dimaq, za več informacij pa nam lahko tudi pišete na info@iab.si ali jana.glumac@iab.si

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio