IAB AKADEMIJA
24. 8. 2017

8. IAB Akademija – Čas za nove podvige

Jesen je pravi čas za nove podvige, zato organiziramo že 8. IAB Akademijo.

V začetku julija smo v Sloveniji dobili prve mednarodno priznane DIMAQ Strokovnjake digitalnega marketinga. Strokovni nazivi so bili tako podeljeni, kaj pa sedaj? 

Vsi “novopečeni” DIMAQ Strokovnjaki so vključeni v program recertifikacije, preko katerega bodo lahko aktivno sodelovali z udeležbo na dogodkih digitalno-marketinške industrije, objavljali članke ter druge publikacije, skratka bili aktivni na področju digitalnega marketinga in si tako tako nabirali točke za podaljšanje pridobljenega DIMAQ Strokovnega certifikata. Le-ta je namreč veljaven 2 leti in podaljšati ga je možno le na dva načina – z ustreznim številom točk ali s ponovnim opravljanjem izpita. Na Akademiji bomo podrobneje predstavili sistem zbiranja točk in dogodke, ki so vključeni v ta sistem. Med drugim, si imetniki certifikata lahko že z udeležbo na IAB Akademiji zagotovijo določeno število točk. Vas zanima kako in koliko? Vabljeni na dogodek!

Tako kot na preteklih akademijah, bomo tudi tokrat predstavili dobre prakse nekaterih uveljavljenih slovenskih podjetij iz področja digitalnega marketinga. Več o podrobnostih programa sledi.

Prijazno vabljeni v našo družbo, 25. septembra od 13. do 17. ure, v Kristalno palačo, BTC, Ljubljana.

Za člane IAB Slovenija je udeležba brezplačna. Za nečlane pa je cena 120 EUR + ddv.

Za več informacij o IAB Akademiji, vas vabimo da si ogledate našo spletno stran www.iab.si.

Sledite pa nam lahko tudi na IAB Slovenija Linkedin profilu ali na IAB Slovenija FB profilu.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio