Podeljeni prvi DIMAQ mednarodni certifikati digitalnega marketinga, 8. 9. 2017
Tudi v Sloveniji smo dobili prve mednarodno priznane strokovnjake digitalnega marketinga. DIMAQ Strokovni certifikati so bili podeljeni 29 posameznikom iz uveljavljenih slovenskih podjetij, vsi člani zavoda IAB Slovenija, ki so zaključili intenzivni izobraževalni tečaj ter uspešno opravili DIMAQ Strokovni izpit. 


Še enkrat čestitke!


Oktobra se jim lahko pridružite tudi vi in postanete DIMAQ Strokovnjak digitalnega marketinga, z mednarodno priznanim certifikatom, predvsem pa z mednarodno potrjenim znanjem in kompetencami! Izobraževanje poteka v dveh delih in sicer od 5.10. – 7-10. ter od 12.10. do 14.10. Vabljeni k prijavam na http://www.iab.si/dimaq ali na info@iab.siZa prijave do 10. septembra, vam priznamo 10% popust. Člani IAB Slovenija, pa se na izobraževanje lahko prijavite še ugodneje.


Prvi mednarodni DIMAQ strokovnjaki digitalnega marketinga prihajajo iz podjetij; AV Studio, PM, Poslovni mediji, Direkt Media Komunikacije, Httpool, Iprom, Proplus, Delo, Finance, Get Interactive, Lidl Slovenija in Innovatif. 

Kaj pa si o DIMAQ programu mislijo nekateri strokovnjaki digitalnega marketinga?

Valentin Bufolin, vodja marketinga, LIDL Slovenija:"
DIMAQ certifikacija v celoti pokriva znanja iz digitalnega področja. Skozi program smo se dotaknili praktično vsakega področja povezanega z digitalom in tako spoznali ali pa osvežili teme, ki jih potrebujemo za delo. Sam sem tudi spoznal nekaj novih in uporabnih trikov, ki jih bomo v prihodnje z veseljem uporabili.”

Bojan Popović, medijski director, Direkt Media Komunikacije:
"Prednost DIMAQ programa glede na nekatere druge programe digitalnega certificiranja vidim v široki, a hkrati zaključeni celoti pridobljenih digitalnih znanj, ki pokrivajo praktično vsa področja spletne prisotnosti na trgu. Zaradi tega bi priporočal program tako agencijam kot oglaševalcem, skratka vsem, ki želijo biti v koraku s časom na področju digitalnega marketinga."
Tadej Rovtar, vodja digitalnega oglasnega trženja v medijski hiši Delo d.o.o.:
"DIMAQ program in strokovni certifikat pod nadzorom Zavoda IAB Slovenija sta odlična vzvoda za rast in razvoj digitalnega marketinga v Sloveniji. Priporočam ga izkušenim digitalnim strokovnjakom ki želijo osvežiti svoje znanje, tistim, ki želijo razširiti svoj spekter znanja, kot tudi tistim, ki si z digitalnim marketingom še niso tako blizu, saj bodo z izobraževanjem pridobili ključna znanja iz najrazličnejših področij, ob tem pa tudi celovit pogled na digitalni marketing in priložnosti, ki jih ta ponuja."

Tukaj si lahko preberete vse izjave

Tukaj si lahko preberete vse izjave

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio