DIMAQ
30. 9. 2017

DIMAQ izobraževanje – Priprava na DIMAQ Strokovni izpit digitalnega marketinga že oktobra

V začetku julija smo tudi v Sloveniji dobili prve mednarodno priznane DIMAQ strokovnjake digitalnega marketinga. To so člani Zavoda IAB Slovenija, ki so uspešno zaključili intenzivni izobraževalni program digitalnega marketinga, skladno z mednarodnimi določili EQF.

DIMAQ je prvi celovit mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. Podeljuje ga IAB Slovenija, v sodelovanju z IAB Poljska in podporo IAB EUROPE Endorsment Programme. Je prvi certifikat, ki spodbuja in omogoča vseživljenjsko izobraževanje in izpopolnjevanje pridobljenih veščin preko sistema recertifikacije (sistem zbiranja točk z aktivnim sodelovanjem na področju digitalno-marketinške industrije). 

Oktobra razpisujemo nove termine za DIMAQ izobraževanje – Priprava na DIMAQ strokovni izpit, ki obsega poglobljeni pregled vseh področij digitalnega marketinga, razdeljenih na 12 modulov, zahtevanih po DIMAQ učnem načrtu. Če se dnevno srečujete z digitalnim marketingom, potem se zavedate kako pomembno je vlaganje v izobraževanje, saj le to omogoča da ostanete v koraku s trendi hitro razvijajočega se digitalnega okolja. Zato vabljena vsa podjetja in njihovi zaposleni, podjetniki, strokovnjaki, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje in kompetence in tako optimalno izkoristiti moč digitalnega marketinga, da se nam oktobra pridružite na novem, poglobljenem DIMAQ izobraževanju. Izobraževanje bo potekalo od 5.10. do 7.10. ter od 12.10. do 14.10. 2017. Člani IAB Slovenija, pa se na izobraževanje lahko prijavite še ugodneje.

DIMAQ program izobraževanja izvajajo priznani slovenski strokovnjaki na področju digitalnega marketinga. Vsi trenerji so pridobili mednarodno priznani naziv DIMAQ Master trener, odobren s strani IAB Europe ter usklajen z najvišjimi standardi mednarodnih določil izobraževanja. Ekipi trenerjev pa se oktobra pridruži novi DIMAQ Master trener - Luka Žnidaršič, ki ima za seboj več kot 10-letne izkušnje iz področja digitalnega marketinga. Kot vodja za performance marketing za področje Centralne Evrope in Balkana pri podjetju Httpool, je odgovoren za strateško in taktično pripravo ter izpeljavo oglaševalskih aktivnosti. Hkrati redno predava na uveljavljenih izobraževalnih dogodkih in konferencah v Sloveniji.

Vabimo vas k prijavam na naši spletni strani www.iab.si/dimaq. Za več informacij, pa nam lahko tudi pišete na info@iab.si ali jana.glumac@iab.si.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio