KRIPTOVALUTA
24. 9. 2017

Svetovna premiera nakupa Bitcoinov na bančnem avtomatu

Hranilnica Lon je omogočila nakup kriptovalute Bitcoin na klasičnih bankomatih in tako postala prva bančna inštitucija na svetu, ki na klasičnih bankomatih omogoča nakup kriptovalut. 

Na izbranih bankomatih je odslej mogoč gotovinski in kartični nakup Bitcoinov s tako imenovanim Bitins kuponom. Vodilna digitalna kriptovaluta bo tako postala še bolj dostopna in enostavna za uporabo. Kupci bodo lahko tako na bankomatu kupili s kartico ali gotovino Bitins kupon in ga v zameno za Bitcoine unovčili na spletni strani www.bitins.net, in sicer z najnižjo provizijo v Sloveniji. Bitins kuponi omogočajo tudi nakup drugih kripto valut, kot je na primer Ethereum. 

Sistem za prodajo Bitcoin kuponov je v sodelovanju z LON-om in podjetjem Keas razvilo podjetje BitIns, ki je eden od vodilnih ponudnikov rešitev za prodajo Bitcoin kuponov v regiji. Ram Budime, direktor podjetja Bitins je povedal: »S hitrim, enostavnim in varnim načinom nakupa preko bančnega avtomata in aktivacije Bitcoin kupona bomo kriptovalute še bolj približali obstoječim in bodočim uporabnikom. Gre za najenostavneši način nakupa Bitocina ali druge kripto valute.«

In kako hitro ter enostavno priti do Bitcoinov:
  • Na izbranih bankomatih za poljubno vsoto od 20 do 200 evrov kupite Bitcoin kupon z gotovino ali kartico.
  • Na spletni strani www.bitins.net prepišite kodo kupona.
  • Vnesite naslov Bitcoin denarnice.
  • Pritisnite unovči in prejmite ali pošljite Bitcoine na željeni naslov.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio