IZOBRAŽEVANJE
18. 5. 2018

IAB Slovenija je podelila DIMAQ certifikate digitalnega marketinga že 3. generaciji. Tako imamo na slovenskem trgu že 50 DIMAQ strokovnjakov digitalnega marketinga.  


To so strokovnjaki različnih področij iz različnih podjetij. Poleg že omenjenih članov IAB SLO, ki so kot prvi pristopili k DIMAQ programu izobraževanja so certifikat digitalnega marketinga pridobili še strokovnjaki iz podjetij; Deželna Banka Slovenije, STO Slovenska turistična organizacija, Citroen, Zavarovalnica Triglav, Lifeclass hoteli, Renderspace in Media Publikum.

Kmalu se bo seznamu strokovnjakov digitalnega marketinga pridružila še 4. generacija, ki je pravkar zaključila z izobraževanjem in bila nad pridobljenim znanjem in odličnimi predavatelji navdušena.

Tako nadaljujemo z glavnim poslanstvom DIMAQ programa - z izobraževanjem trga, dvigovanjem ravni znanja in kompetenc ter postavljanjem standardov na področju znanja v digitilnem marketingu. K prijavam na nov termin DIMAQ izobraževanja vabimo že 5. generacijo, ki bo podrobneje spoznala 12 modulov digitalnega marketinga: od 24. maja do 26. maja in od 31. maja do 2. junija.


Prijave preko spletnega obrazcaali na info@iab.si


Razpisani pa so tudi že jesenski termini izobraževanja, na katere se lahko prijavite preko: info@iab.si

27. – 29. september in 4. – 6. oktober

15. – 17. november in 29. november – 1. december


O DIMAQ programu

DIMAQ je edini celoviti mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. DIMAQ certifikat podeljuje IAB Slovenija, v sodelovanju z IAB Poljska in podporo IAB EUROPE Endorsment Programme.

Za uspešno pridobitev DIMAQ certifikata, IAB Slovenija ponuja strokovno pripravljena izobraževanja – Priprava na DIMAQ strokovni izpit, ki obsega podroben pregled dvanajstih področij digitalnega marketinga, predpisanih po DIMAQ učnem načrtu:

Več o DIMAQ programu izobraževanja in certificiranja, si lahko preberete tukaj.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio