DIMAQ program
17. 7. 2018

DIMAQ program digitalnega marketinga praznuje eno leto obstoja v Sloveniji

Mednarodni program izobraževanja in certificiranja na področju digitalnega marketinga – DIMAQ, praznuje eno leto obstoja na slovenskem trgu. IAB Slovenija je v sodelovanju z IAB Poljska, junija lani, zagnala DIMAQ program izobraževanja in certificiranja na področju digitalnega marketinga. Med prvimi, ki so pristopili k DIMAQ programu, so bili člani IAB Slovenija. Tako so bili prvi DIMAQ certifikati podeljeni 29 strokovnjakom iz podjetij, ki so člani Zavoda IAB Slovenija.

Do poletja 2018, je IAB Slovenija izobrazila že 5 DIMAQ generacij in tako podelila strokovne certifikate digitalnega marketinga 63 posameznikom iz 30 slovenskih podjetij. Izvedla pa je tudi prvo izobraževanje po meri za podjetje Pristop Media, ki je izobrazilo sedem sodelavcev in tako tudi postalo prvo DIMAQ podjetje v Sloveniji.

Jeseni nadaljujemo z glavnim poslanstvom DIMAQ programa - z izobraževanjem trga, dvigovanjem ravni znanja in kompetenc ter vzpostavitvijo standardov na področju znanja v digitilnem marketingu. Razpisujemo namreč nove termine DIMAQ izobraževanja, ki se bodo odvijali v dveh sklopih:


27. – 29. september in 4. – 6. oktober

15. – 17. november in 22. – 24. november

Prijavite že odprte preko spletnega obrazca  ali na info@iab.si.


Nekaj izjav DIMAQ strokovnjakov, o izobraževalnem programu, si lahko preberete TUKAJ

Vabimo pa vas tudi, da prisluhnete izjavi direktorja produktnega marketinga Adriatic Slovenica, Boštjana Jenka ter izjavi direktorice oglasnega trženja Časnik Finance, Aleksandri Horvat, o tem zakaj sta se odločila za DIMAQ izobraževanje in kje vidita glavne prednosti tovrstnega izobraževanja in certificiranja.


O DIMAQ programu

DIMAQ je edini celoviti mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. DIMAQ certifikat podeljuje IAB Slovenija, v sodelovanju z IAB Poljska in podporo IAB EUROPE Endorsment Programme.

Za uspešno pridobitev DIMAQ certifikata, IAB Slovenija ponuja strokovno pripravljena izobraževanja – Priprava na DIMAQ strokovni izpit, ki obsega podroben pregled dvanajstih področij digitalnega marketinga, predpisanih po DIMAQ učnem načrtu.

Več o DIMAQ programu izobraževanja in certificiranja, si lahko preberete tukaj.


DIMAQ strokovnjaki digitalnega marketinga prihajajo iz 30 različnih podjetij
DIMAQ strokovnjaki digitalnega marketinga prihajajo iz 30 različnih podjetij
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio