DOGODKI
16. 7. 2018

SoMo Borac: prijave za najboljša digitalna dela v regiji na voljo do 5. septembra

Na enajstem Weekend Media Festivalu, ki bo od 20. do 23. septembra potekal v Rovinju, bodo šesto leto zapored podeljene nagrade za najboljša digitalna dela v regiji. Izvedeli bomo, kdo je imel najboljše kampanje na družbenih omrežjih, katere so najboljše spletne strani in mobilne aplikacije ter kdo je dominiral na področju vsebinskega marketinga. Nagrade bodo podeljene v devetih kategorijah. Prijave pa so odprte do 5. septembra.

Tekmovalnih kategorij, v katere lahko snovalci projektov prijavijo dela, je devet: SoMo Social (najboljša akcija na družbenih omrežjih), SoMo App (najboljša mobilna aplikacija), CM leta (upravljavec skupnosti leta), SoMo Content (marketinški projekti z najboljšimi digitalnimi vsebinami), Viralni Block Buster (najboljša viralna uspešnica), Digitalni Mix (akcije, ki so se dogajale na več digitalnih kanalih), SoMo Tech (najboljša mobilna ali spletna aplikacija, aplikacijo za Facebook, aplikacijo za pametne ure ali podobno tehnologijo), SoMo Web (najboljša spletna stran) in Somo Ritanac (najboljša digitalna kampanja). 

Prijavljena dela bo ocenjevala 26-članska mednarodna žirija strokovnjakov digitalnega marketinga, ki bodo pri vsakem prijavljenem delu upoštevala kreativnost, kakovost izvedbe in rezultate. 


© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio