9. 10. 2018

Httpool v strateško partnerstvo s Facebook-om za podporo podjetjem v Sloveniji in širši regiji

Httpool je vodilna spletna oglaševalska mreža v 24 državah Centralne in Vzhodne Evrope ter Azije.
Httpool je vodilna spletna oglaševalska mreža v 24 državah Centralne in Vzhodne Evrope ter Azije.
Httpool ponuja široko izbiro oglasnih produktov ter rešitev na vseh kanalih.
Httpool ponuja široko izbiro oglasnih produktov ter rešitev na vseh kanalih.
Httpool ponuja celovit pristop in najnaprednejše tehnologije.
Httpool ponuja celovit pristop in najnaprednejše tehnologije.
Httpool in Facebook sta danes oznanila strateško partnerstvo. Httpool je tako postal edini uradni medijski partner in predstavnik Facebooka za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bolgarijo. Facebook vidi dolgoročno partnerstvo s Httpoolom kot priložnost za dodatno podporo lokalnim agencijam in oglaševalcem v tem delu Evrope. Httpool bo le-tem pomagal, da s pomočjo raznolikih Facebookovih kanalov dosežejo njihove ciljne publike, spodbudijo neposredno komunikacijo z uporabniki in posledično dosežejo večjo poslovno uspešnost.

Httpool bo kot uradni medijski partner Facebooka podjetjem v regiji nudil strokovno svetovanje in pomoč pri postavljanju digitalnih strategij in taktik oglaševanja na Facebooku, Instagramu, Facebook Messengerju in WhatsAppu.
Preko partnerja z utrjeno tržno pozicijo, strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami v regiji želi Facebook podjetjem nuditi močno lokalno podporo.

Robert Bednarski, direktor za centralno in vzhodno Evropo pri Facebooku, je ob tej priložnosti povedal: »Naš cilj je, da agencijam in oglaševalcem v tem delu Evrope, kjer Facebook nima svojih podružnic, zagotovimo vso potrebno podporo in strokovno znanje. Veseli smo, da bomo s sklenitvijo partnerstva s podjetjem Httpool na tem področju naredili korak naprej in prispevali še več vrednosti poslovanju podjetij v regiji.«

"Odločitev Facebooka, da investira v Slovenijo in preostale države v regiji,  je izjemno pozitivna novica za vse udeležence v regiji. To partnerstvo je veliko priznanje za Httpool in naše dosedanje delo ter vlogo na trgu. Hkrati predstavlja veliko odgovornost, saj bomo z našim delom neposredno vplivali na nadaljnji razvoj slovenskega in regijskega oglaševalskega trga," je povedal Timotej Gala, direktor Httpoola za Centalno in Vzhodno Evropo.

S partnerstvom v Sloveniji in regiji bo imel Httpool dostop do številnih primerov dobrih praks, s katerimi bo pomagal agencijam in njihovim naročnikom izkoristiti potenciale Facebook platforme, izvajal izobraževanja, obveščal o prihajajočih novostih, svetoval pri snovanju strategij in ponudil prilagojeno obliko plačevanja. Agencije bodo deležne neposredne pomoči pri reševanju vprašanj povezanih s politiko oglaševanja, dodatna prednost pa bodo agencijam prilagojena izobraževanja ini plačilo neposredno po opravljeni storitvi.
 
»Oglaševalci v regiji se preko Facebooka in Instagrama povezujejo s svojo ciljno publiko in z njo interaktivno komunicirajo. Facebook jim bo lahko preko partnerstva s podjetjem Httpool pri tem še dodatno pomagal s strokovno podporo in posebej zanje oblikovanimi usposabljanji,« poudarja agencijski partner pri Facebooku, Rustam Ziganshin.




O podjetju Httpool

Httpool je vodilna spletna oglaševalska mreža, ki zastopa tisoče lokalnih ter globalnih založnikov v 24 državah centralne in vzhodne Evrope ter Azije. Ponuja najširše možnosti izbire oglasnih produktov ter rešitev na vseh kanalih (Display, Video, Engagement, Social ter Performance) tako na mobilnih napravah kot računalnikih. Uporablja visokokakovostne lastne tehnologije ter izbrane svetovno priznane licenčne rešitve. S svojimi širokimi mednarodnimi izkušnjami Httpool zastopa Twitter, LinkedIn, Spotify in številne druge lokalne in globalne založnike v Sloveniji, Avstriji, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, v Estoniji, Grčiji, Hong Kongu, na Madžarskem, v Indiji, Indoneziji, Latviji, Litvi, Makedoniji, Maleziji, na Poljskem, v Romuniji, Rusiji, Srbiji, na Slovaškem, v Švici in Ukrajini. 

Za več informacij obiščite: www.httpool.com 

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio