IAB Europe
25. 1. 2019

Konferenca INTERACT 2019 prihaja v Varšavo

13. zaporedna Interact konferenca se bo tokrat odvijala v Varšavi na Poljskem. Rezervirajte si 4. in 5. junij, za največji dogodek v organizaciji IAB Europe, ki tudi letos obljublja navdihujoče govornike iz digitalne in oglaševalsko-marketinške industrije ter strokovnjake iz agencijskega in medijskega sveta.

Interact konferenca je obvezen dogodek za vse, ki iščejo navdih in dobre prakse ter želijo razumeti aktualne trende na področju digitalnega marketinga. Kot običajno, bo program široko zasnovan - od prepoznavnih govornikov z navdihujočimi temami, panelnih razprav s strokovnjaki industrije, akademiki, analitiki ter ostalimi vplivneži, osredotočenimi na vse-evropske in globalne spremembe, priložnosti, politiko in tehnični razvoj.

Vzporedno s konferenco bo potekala tudi podelitev nagrad MIXX Awards Europe in IAB Europe Research Awards. Prvo tekmovenje prepoznava in nagrajuje najboljše digitalne oglaševalske akcije v Evropi, medtem ko drugo nagrajuje najboljše digitalne raziskovalne projekte v Evropi.

Vabljeni k prijavam svojih del za MIXX Awards Europe in IAB Europe Research Awards.

Za več informacij o dogodku in prijavah, kliknite TUKAJ.

Tema letošnje konference je razumevanje korelacije med rastjo in spremembami, z naslovom »Changing growth: growing change«. Oba stebra vstopata namreč v obdobje transformacije – spremembe postajajo nova stalnica, v smislu vedno novih določil na področju zakonodaje in regulative, ter spreminjanja politične pokrajine, medtem ko se rast premika iz kvantitativnega področja v kvalitativno, kjer postopoma nastajajo novi poslovni modeli.

Glavno temo bodo raziskovali skozi tri področja: okolje, inovacije in verigo vrednosti.

IAB Europe poziva vse zainteresirane deležnike panoge, k oddaji predlogov za predstavitev na konferenci Interact 2019. 

Svoje predloge, skladne z določenim brifom, lahko oddate preko prijavnega obrazca, na naslovu: presentationsinteract@iabeurope.eu, do 14. februarja.

Brif (162 KB)
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio