DOGODEK
3. 3. 2019

Ecommerce Day 2019 Hrvaška: Pričakujte nepričakovano!

Že peto leto zapored bo na Hrvaškem potekal Ecommerce Day 2019, ki bo letos 17. aprila 2019, v Kraš Auditoriumu. Ponovno se bodo na enem mestu zbrali vrhunski strokovnjaki, ki bodo udeležencem ponudili vpogled v najnovejše trende in analize s področja spletnega nakupovanja, sodobna ecommerce znanja in zakonodajne novosti, ki jih bodo predstavili vrhunski mednarodni govorci. 

Na največji regionalni konferenci o spletnem nakupovanju lahko pričakujete več kot 15 vrhunskih predavateljev, ki vam bodo razkrili recept za uspešno spletno prodajo. Predavatelji, ki prihajajo iz mednarodno uspešnih podjetij, kot so The Boston Consulting Group, DS Smith, LeanPay, Mastercard, Camper, RTB House, bodo govorili o:

  • najnovejših trendih, praksah, izzivih in rešitvah v ecommerce industriji,
  • tem, kako povečati promet spletne trgovine za 300 % in
  • kako prodati izdelke v več kot 120 državah po svetu,
  • uspešni širitvi spletne trgovine na tuja tržišča,
  • razvoju spletne trgovine za več kot 3 milijone aktivnih kupcev.

Na Ecommece Day imate priložnost v živo spoznati strokovnjake iz ecommerce industrije in jih vprašati vse, kar vas zanima. Poleg tega bo na dogodku prisotnih več kot 250 spletnih trgovcev, predstavnikov ecommerce podjetij in drugih strokovnjakov s področja spletnega poslovanja, s katerimi lahko navežete nove poslovne stike.

Dogodek je DIMAQ akreditiran. Imetniki DIMAQ certifikata za digitalni marketing, lahko z obiskom dogodka pridobijo DIMAQ točke.

DIMAQ točke: 10

Več o programu dogodka in govorcih si lahko preberete TUKAJ.

Več o cenah in ostalih pogojih prijave dobite TUKAJ.

Člani IAB Slovenija in imetniki DIMAQ certifikata, lahko s posebno kodo, koristijo dodatni 20 % popust na kotizacijo. Več informacij na: INFO@IAB.SI

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio