IZOBRAŽEVANJE: Digitalni marketing
22. 8. 2019

DIMAQ program jeseni vpisuje že 10. generacijo digitalnih strokovnjakov

Mednarodno priznani program izobraževanja in certificiranja na področju digitalnega marketinga DIMAQ, ki ga organizira Zavod za promocijo digitalne kulture IAB Slovenija, jeseni vabi k vpisu že 10. generacijo strokovnjakov digitalnega marketinga.

DIMAQ izobraževanje traja šest dni in poteka v dveh sklopih, od 3. do 5. oktobra ter od 10. do 12. oktobra. Primerno je za ljudi, ki so aktivni na digitalnem področju, svoje znanje pa želijo razširiti oziroma nadgraditi. Na izobraževanju bodo slušatelji podrobneje spoznali 12 področij digitalnega marketinga in tako bolje razumeli digitalni ekosistem. Po zaključku izobraževanja morajo uspešno opraviti strokovni izpit, da pridobijo mednarodno priznani certifikat ter naziv DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga.

V letošnjem letu sta se obstoječi ekipi DIMAQ Master trenerjev, pridružila še Maka Lippai Senekovič, vodja oddelka internetnega trženja ProPlus in Anil Shrestha, produktni vodja na Zemanti. Poleg Uroša Žižka, lastnika in direktorja raziskav E-laborat in Luke Žnidaršiča, digitalnega stratega Viberate, bosta tako skrbela za izobraževanje novih strokovnjakov digitalnega marketinga v Sloveniji.

Preverite program in postanite DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga!

Na prijave do 9. septembra 2019, vam prizanamo 10 % popust.

Več informacij in prijave na INFO@IAB.SI


Več o DIMAQ programu izobraževanja in certificiranja

DIMAQ je edini celoviti mednarodni program izobraževanja, certificiranja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. Od maja 2017, ga izvaja Zavod IAB Slovenija, s podporo IAB Europe in IAB Poljska. Program izobraževanja in certificiranje je bil leta 2018 tudi uradno prepoznan, kot kvaliteten program, v skladu z vsemi EQF določili in tako pridobil pečat IAB Europe Endorsment programme.

DIMAQ izobraževanje zajema 12 področij (modulov) digitalnega marketinga, ki so predpisani po DIMAQ učnem načrtu. Za pridobitev mednarodno priznanega certifikata DIMAQ, je potrebno uspešno opraviti strokovni izpit, ki poteka preko online platforme, obsega 80 vprašanj in traja 60 minut. S pridobljenim DIMAQ certifikatom, ste avtomatično vključeni v program recertifikacije oziroma vseživljenjskega učenja, ki vas sistematično spodbuja k aktivnemu sodelovanju na različnih področjih (obisk dogodkov digitalno-marketinške industrije, objave strokovnih člankov, raziskav, publikacij). Z določenimi aktivnostmi, si tako pridobivate tudi ustrezno število točk, ki je potrebno za podaljšanje vašega DIMAQ Strokovnega certifikata. Le-ta je namreč veljaven 2 leti.


© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio