DOGODEK
24. 9. 2019

Si lahko dovolite, da zaostajate v rasti? Ecommerce priložnosti za rast!

Smo v industriji, ki jo zaznamujejo konstantne spremembe. Novosti, tehnologija, vedenje spletnih uporabnikov, različni marketinški kanali, podatki, vse to narekuje nenehno osveževanje znanja, testiranje in preverjanje novih pristopov. Ecommerce je celovit in kompleksen ekosistem, ki ga moramo razumeti, da bi ga lahko obvladovali.

Zato vas vabimo, da se udeležite konference Ecommerce Day 2019, kjer bomo gostili vrhunske govorce s področja spletnega poslovanja. Dogodek bo 14. novembra 2019 naGospodarskem razstavišču v Ljubljani. Glavna tema letošnje konference, ki poteka že osmo leto zapored, je 'Growth without limits', v štirih vsebinskih stebrih bomo pokrili teme: Data, Platform performance, Fulfillment & Payment, Cross-border Growth.

Gre za izjemen dogodek, kjer se le enkrat letno delijo najboljše prakse uspešnih podjetij v regiji. Zato smo za vse člane IAB-ja in imetnike DIMAQ certifikata pripravili posebno ponudbo: 20 % popust pri nakupu kart za dogodek. Za pridobitev kode nam pišite na INFO@IAB.SI 

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio