IAB Europe
21. 1. 2020

IAB Europe: Priričnik Digitalne Transformacije 2019

IAB Europe: Priročnik Digitalne Transformacije 2019
IAB Europe: Priročnik Digitalne Transformacije 2019

Priročnik Digitalna transformacija 2019, ki ga je pripravil Odbor za izobraževanje in usposabljanje IAB Europe, vključuje izkušnje in znanje nekaterih največjih akterjev na področju digitalnega ekosistema, nacionalnih članic IAB združenj v Evropi.

Glavni cilj dokumenta je pomoč podjetjem in organizacijam, na poti k digitalni transformaciji. Zastavljen je interaktivno, kot »živi« dokument, ki ga bo Odbor za izobraževanje in usposabljanje IAB Europe, posodabljal na letni ravni in bo tako odražal najnovejše digitalne smernice. S tem želi IAB Europe na enem mestu združiti zanimive vpoglede, dobre prakse in učinkovita orodja, ki bodo podjetjem služila pri uspešni digitalni transformaciji.

IAB Europe bo v letu 2020 začela tudi z raziskavo na temo digitalne transformacije, s katero želi osvetliti izzive, s katerimi se soočajo podjetja in organizacije. Na konkretne izzive bodo poskušali odgovoriti s konkretnimi rešitvami, ki bodo seveda vključene v omenjeni priročnik.

Priročnik Digitalne Transformacije 2019, bo tako služil kot osnova, za delo v prihodnje, saj bo omogočal širok pregled najpogostejših izzivov, rešitev in najboljših praks na poti k digitalni preobrazbi podjetij.

Poglej IAB EUROPE Priročnik Digitalne Transformacije 2019 TUKAJ.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio