DOGODKI
29. 1. 2020

IAB Akademije 2020 prinašajo poglobljene trende digitalnega marketinga

15. IAB Akademija na temo UGC vsebin (september 2019).
15. IAB Akademija na temo UGC vsebin (september 2019).
16. IAB Akademija na temo Trendov v digitalnem marketingu (december 2019).
16. IAB Akademija na temo Trendov v digitalnem marketingu (december 2019).

IAB akademije, izobraževalno – povezovalni dogodki v organizaciji Zavoda IAB Slovenija, se bodo v letu 2020 posvečale trendom digitalnega marketinga. Na 16. IAB Akademiji,decembra 2019, je IAB Slovenija predstavila posebno IAB poročilo Trendi 2020. Gre za dokument, kjer so na enem mestu zbrani ključni podatki, ki narekujejo trende digitalnega ekosistema, relevantne za Slovenijo. Cilj letošnjih akademij, je tako dodatno raziskovati najbolj aktualne trende, predstavljene v omenjenem poročilu.

Na IAB Akademijah 2020, se bomo posvečali izbranim aktualnim trendom, jih opremili s konkretnimi primeri dobrih praks ter jih poskušali predstaviti iz različnih zornih kotov. Na okroglih mizah bomo poglobljeno razmišljali ter izmenjevali mnenja. Zanimive ugotovitve, podprte z dejstvi, številkami in smernicami za razmišljanje in planiranje v prihodnje, bomo ob koncu leta združili v poročilu Trendi 2021.

Na 17. IAB Akademiji, 31. marca, se bomo posvetili trendom v video komunikaciji in oglaševanju. Govora bo o personalizaciji video vsebin, kot naslednjem koraku v digitalnem komuniciranju, o konkretnih rezultatih, dobrih primerih ter učinkovitosti video oglaševanja. Na 18. IAB Akademiji, pa se bomo tako kot vsako leto, posvetili investicijam v digitalno oglaševanje, ki so v letu 2018 v Sloveniji znašale 54,7 milijona evrov. Kolikšna pa bo vrednost investicij v letu 2019? Več o ševilkah in ostalih podatkih, razkrijemo v poročilu AdEx 2019, 26. maja, na 18. IAB Akademiji.

Tudi letos nas bo na vseh IAB Akademijah spremljal IAB Legal Alert – kratek 15 minutni modul, ki bo opozarjal na najnovejše pravne izzive v medijskem in digitalnem pravu. Vodil jih bo Jaka Repanšek, vodja sekcije za digitalno regulativo pri IAB Slovenija in eden vodilnih strokovnjakov na tem področju.

IAB poročilo: Trendi 2020, je brezplačno dostopen vsem članom IAB Slovenija. V kolikor še nimate svojega izvoda, nas lahko kontaktirate na info@iab.si.

Več o IAB Akademijah, si lahko preberete TUKAJ.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio