Članstvo
12. 2. 2020

IAB Slovenija 2020: Novi člani in nove priložnosti

Ob zaključku leta, šteje Zavod IAB Slovenija že 51 članov. V drugi polovici leta, so se Zavodu za promocijo digitalne kulture, pridružili še A1, Petrol, Pivovarna Union Laško, Overnet in Influee.

Članstvo v Zavodu IAB Slovenija, prinaša številne ugodnosti, predvsem ugodnejše izobraževanje na področju digitalnega marketinga DIMAQ, brezplačne izobraževalno-povezovalne dogodke, kot je IAB Akademija, ugodnejše obiske odmevnejših digitalno-marketinških dogodkov doma in v tujini, dostop do različnih raziskav, odpiranje novih poslovnih priložnosti in povezovanje ter možnost sooblikovanja digitalne panoge. Z naslednjim letom, pa našim članom ponujamo tudi novo storitev svetovanja

Ker vemo, da so potrebe podjetij različne, ponujamo poleg osnovnih paketov za posameznike, mala podjetja in velika podjetja, kjer je cena članarine oblikovana na osnovi letnega prometa, tudi dva posebna paketa, Podpornik in Patron. Z željo k še boljši podpori slovenskemu digitalnemu trgu, dodajamo storitev svetovanja, ki članom ponuja, dostop do strokovnjakov na področju digitalnega marketinga in to na način, ki je za njih najbolj »uporaben«. S paketom Podpornik, tako dobite, poleg že omenjenih ugodnosti, 4 ure svetovanja, ki jih lahko koristite kadarkoli tekom leta. Paket Patron, pa poleg svetovanja in ostalih ugodnosti, vključuje tudi DIMAQ izobraževanje za eno osebo ter možnost sponzorstva dogodkov (IAB Akademije), različnih poročil ter IAB novičnika. Nabor svetovalcev, trenutno vključuje ožje sodelavce IAB Slovenija, ki so že vrsto let aktivni na področju digitalnega marketinga in bodo znali odgovoriti na različne izzive, s katerimi se soočajo naši člani.

Preveri članske pakete 2020 in svetovalce.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio