NOVI POSLI
5. 2. 2020

Httpool sklenil uspešna partnerstva v APAC regiji

Httpool je postal uradni pooblaščeni prodajni partner za Facebook, v državah Mjanmar, Kambodža in Laos, kjer bo nudil podporo in strokovno znanje lokalnim podjetjem, ki želijo utrditi svojo prisotnost na Facebook in Instagram omrežju ter aplikaciji FB Messenger in WhatsApp.

Partnerstvo s Facebook-om, v Azijsko-Pacifični regiji (APAC regija), je bil za Httpool naslednji logičen korak, saj kot uradni FB partner nudi podporo lokalnim podjetjem in organizacijam, že na sedmih evropskih trgih. Po besedah soustanovitelja in direktorja Httpool APAC, Nagpal Sunny-ja, je s tem Httpool še dodatno utrdil svoj položaj, vodilnega in zanesljivega partnerja, največjim družbeno-medijskim platformam.

This partnership is further proof of Httpool’s leading position in the world as a partner of major social media platforms, and our overall success in the APAC region. We are excited to build on our experience from Europe and assist Facebook in introducing the latest advertising solutions to Myanmar, Cambodia and Laos, and provide brands and agencies first hand support at the highest execution level,” said Sunny Nagpal, Co-founder & Managing Director of Httpool APAC.

Pomemben korak za Httpool, je tudi nedavno sklenjen dogovor z AccuWeather za Indijo. S tem, ko je Httpool postal nihov uradni partner za prodajo oglasnega prostora, je še dodatno utrdil svojo prisotnost v APAC regiji. Njuno partnerstvo pa za tamkajšnje agencije in oglaševalce, pomeni tudi boljše in naprednejše oglasne rešitve.

Launching AccuWeather in India will open new avenues for brands and advertising agencies to reach out to their audiences and create a better experience for customers. As an official ad sales partner, we will allocate dedicated teams, provide access to the local media agencies, brands and native advertisers, develop specialized solutions and support them from marketing, ad sales to billing,” said Amit Gupta, Managing Partner, Httpool India.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio