IAB Europe online
19. 3. 2020

IAB Europe v prvi polovici leta organizira tri večje spletne seminarje, konferenca INTERACT se seli na splet

V luči množičnega odpovedovanja in prestavljanja fizičnih dogodkov, velja razmisliti kako najbolje izkoristiti vse priložnosti, ki nam jih ponuja splet. Ena izmed njih je vključevanje v spletne seminarje, ki jih organizira IAB Europe. Iz udobja vašega naslanjača, pa se lahko letos brezplačno prijavite na virtualno konferenco INTERACT Online, ki se bo odvijala 3. junija.


Supply Chain Transparency Guide Webinar

Če želi digitalna industrija povečevati investicije v oglaševanje ter obdržati zaupanje uporabnikov, potem je transparentnost ključnega pomena. S tem v mislih je IAB Europe pripravila vodič »Supply Chain Transparency Guide«. Webinar, ki bo 26. marca ob 15.00, vam bo podrobneje razkril uporabnost vodiča na treh ključnih področjih transparentnosti; podatkov, cene in inventorija.


Economic Trends Forum – Connected TV Deep Dive 

Gre za nadaljevanje foruma iz druge polovice leta 2019, kjer lahko pričakujete še več podatkov in zanimivih trendov iz področja povezane televizije (connected TV) v Evropi. Priklopite se 21. aprila ob 15.30 do 16.30.


Virtual Programmatic Day H1 2020

Eden največjih virtualnih dogodkov programatične industrije, bo tokrat ponudil vpogled v problematiko zagotavljanja transparentnosti v celotnem procesu programatičnega oglaševanja, omejevanja »3rd party« piškotkov, optimizaciji ponudbe in še kaj. Priklopite se 28. aprila in poslušajte mnenja in izkušnje največjih strokovnjakov programatičnega oglaševanja v Evropi.


INTERACT Online

V virtualno konferenco se je preobrazil tudi vodilni dogodek digitalno-marketinške industrije, v organizaciji IAB Europe. Ta se bo odvil 3. junija 2020, iz udobja vašega naslanjača in bo omogačal brezplačno registracijo. Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio