E-laborat spletna raziskava
31. 3. 2020

Vloga uporabniške izkušnje (UX) v Sloveniji

Pojem uporabniška izkušnja (UX) se v poslovnem svetu vse bolj uveljavlja. Zakaj? Ker je postalo jasno, da je dobra uporabniška izkušnja ključna za kakovost (digitalnih) storitev in za samo prodajo

Tega se zaveda vse več vodstev podjetij tudi pri nas. A še vedno pri nas priložnosti, ki jih ponuja odlična uporabniška izkušnja, izkoriščamo premalo. Ali si lahko namreč predstavljate, da ima srednje velika banka na Nizozemskem samostojen oddelek za uporabniško izkušnjo, v katerem je zaposlenih več kot 10 ljudi? Ta oddelek ima zelo velik vpliv na pomembne poslovne in tudi strateške odločitev banke!

Podjetje E-laborat d.o.o. in UX Lab – Center za uporabniško izkušnjo, katerega poslanstvo je dvigovanje zavesti o pomenu uporabniške izkušnje ter pomoč slovenskemu gospodarstvu in javni upravi pri njenemu razvoju, izvajata raziskavo Vloga uporabniške izkušnje (UX) v Sloveniji.

Vabljeni k sodelovanju v spletni raziskavi, ki vam bo vzela približno 10 minut časa. Na koncu pa se boste odločili, ali želite prejeti rezultate ankete tudi sami.


POVEZAVA DO VPRAŠALNIKA

 © Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio