16. 6. 2020

Wise.Blue uradno član Twitterjevega partnerskega programa za performance oglaševanje

Wise.Blue je celovita rešitev za performance oglaševanje na Twitterju, ki jo uporabljajo nekateri večjii mednarodni oglaševalci. Rešitev, ki jo je oblikoval Httpool, uporablja strojno učenje in algoritme za predvidevanje, za upravljanje s kompleksnimi performance oglasnimi kampanjami. 

Izkoriščen celoten potencial Twitterja

Izkušena ekipa Httpool-a za performance oglaševanje, si je skupaj s strokovnjaki za strojno učenje, zadala ambiciozen cilj - izkoristiti poln potencial, ki ga lahko performance oglaševalci dosežejo z oglaševanjem na Twitter platformi. Z analizami in algoritmi napovedovanja so ustvarili vrsto funkcij po meri in Wise.Blue zasnovali tako, da je postal najboljša rešitev za performance oglaševalce na svetu. Kot pravi Marius Ivanovas, idejni oče Wise.Blue: “Identificirali smo ključne zahteve oglaševalcev z največjimi zmogljivostmi in razvili edinstveno tehnologijo, ki omogoča doseganje in preseganje zastavljenih ciljev kampanj."

Httpool, prodajni partner Twitterja na več kot 25 trgih v Evropi in Aziji, je preko številnih oglasnih kampanj, zasnovanih za večje mednarodne oglaševalce, prepoznal priložnost za enostavnejše upravljanje performance kampanj in tako doseganje boljših rezultatov.

Celovito orodje za napredno oglaševanje

Wise.Blue zajema številne funkcije, ki oglaševalcem omogoča bolj učinkovito vodenje oglasnih kampanj. Med temi funkcijami so; enostavno upravljanje z uporabniškimi računi, napredna analitična orodja, “kreativni studio” in algoritem na osnovi strojnega učenja, ki v realnem času optimizira oglasno kampanjo.

»Ta interni projekt smo razvili v tolikšni meri, da je postal vodilno svetovno orodje. Postati Twitterjev uradni partner je pomembno priznanje za Wise.Blue in veseli smo, da prispevamo k oglaševalskem ekosistemu in dodajamo vrednost nekaterim najbolj izpopolnjenim performance oglaševalcem po vsem svetu." je dejal Aljoša Jenko, CEO Httpoola.

Odločeni, da stalno inovirajo

Wise.Blue je zaprisežen nenehnemu inoviranju in oblikovanju novih trendov na področju performance oglaševanja na Twitterju. "To je šele začetek na naši novi izjemni poti. Wise.Blue nenehno posodabljamo in nadgrajujemo z novimi funkcijami, namenjenimi nadaljnji podpori performance oglaševalcev na Twitterju. " je dejal Artūrs Lukaševičs, direktor Wise.Blue. "Nekateri novi predvideni elementi za Wise.Blue vključujejo razdelek o ciljnih skupinah in posebno orodje za remarketing."

O Wise.Blue
Wise.Blue je celovita rešitev za performance marketing na Twitterju. Napredna tehnologija uporablja algoritme, ki temeljijo na strojnem učenju za namene optimizacije uporabniških računov oglasnih kampanj, skupin oglasov in vizualnih elementov. Modeli "deep learning" pa omogočajo avtomatizacijo alokacije sredstev ter nadzor nad višino proračuna, učinkovitostjo porabe, ciljnimi skupinami ter kazalniki uspešnosti in omejevanjem porabe. Poleg tega Wise.Blue vključuje napredna orodja za analitiko in izboljšano nadzorno ploščo za upravljanje kampanj. Nenazadnje pa rešitev ponuja tudi dostop do stalne podpore s strani elitnih strokovnjakov za performance marketing na Twitteju.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio