Izobraževanje: Digitalni marketing
22. 8. 2020

DIMAQ program oktobra zopet začenja z izobraževanjem na področju digitalnega marketinga

Od leta 2017 do začetka leta 2020, je DIMAQ izobraževanje uspešno zaključilo 11 generacij, DIMAQ certifikate pa pridobilo že več kot 160 strokovnjakov.
Od leta 2017 do začetka leta 2020, je DIMAQ izobraževanje uspešno zaključilo 11 generacij, DIMAQ certifikate pa pridobilo že več kot 160 strokovnjakov.

Mednarodno priznani program izobraževanja in certificiranja na področju digitalnega marketinga DIMAQ, ki ga organizira Zavod za promocijo digitalne kulture IAB Slovenija, jeseni zopet začenja s 6-dnevnim izobraževalnim programom. Tokrat k vpisu vabi 12. generacijo strokovnjakov digitalnega marketinga.

DIMAQ izobraževanje traja šest dni in poteka v dveh terminskih sklopih, predvidenih od 1. do 3. oktobra in od 8. do 10. oktobra. Trenutno je izvedba izobraževanja predvidena na fizični lokaciji v Ljubljani, ob upoštevanju vseh zdravstvenih priporočil (zadostna razdalja med udeleženci, redno zračenje prostorov in razkuževanje rok). V kolikor pa bi se situcija ponovno zaostrila, bomo izobraževanje izvedli v obliki spletnega seminarja. 

DIMAQ izobraževalni program je primeren za vse aktivne na digitalnem področju, ki želijo svoje znanje nadgraditi, saj bomo podrobneje spoznali 12 področij digitalnega marketinga in tako bolje razumeli digitalni ekosistem. Po zaključku izobraževanja sledi strokovni izpit, ki ga morate uspešno opraviti, da bi pridobili mednarodno priznani certifikat ter naziv DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga.

V letošnjem letu sta se ekipi DIMAQ Master trenerjev, pridružila še Marko Penko, priznani strokovnjak s področja spletnega marketinga in eden od dveh Google certificiranih trenerjev v Sloveniji ter Nataša Smirnov, ki svojo poklicno pot na področju komunikacije in medijev, nadaljuje kot samostojna strokovnjakinja za svetovanje in izvajanje marketinških projektov. Poleg Uroša Žižka, lastnika in direktorja raziskav E-laborat in Luke Žnidaršiča, vodje marketinga v start-up podjetju za razvoj aplikacij Blub Blub, bosta tako skrbela za izobraževanje novih strokovnjakov digitalnega marketinga v Sloveniji.


Preverite program in postanite DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga!

Na prijave do 15. septembra 2020, vam prizanamo 20 % popust.

Več informacij in prijave na INFO@IAB.SI

Več o DIMAQ programu izobraževanja in certificiranja

DIMAQ je edini celoviti mednarodni program izobraževanja, certificiranja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. Od maja 2017, ga izvaja Zavod IAB Slovenija, s podporo IAB Europe in IAB Poljska. Program izobraževanja in certificiranje je bil leta 2018 tudi uradno prepoznan, kot kvaliteten program, v skladu z vsemi EQF določili in tako pridobil pečat IAB Europe Endorsment programme.

DIMAQ izobraževanje zajema 12 področij (modulov) digitalnega marketinga, ki so predpisani po DIMAQ učnem načrtu. Za pridobitev mednarodno priznanega certifikata DIMAQ, je potrebno uspešno opraviti strokovni izpit, ki poteka preko online platforme, obsega 80 vprašanj in traja 60 minut. S pridobljenim DIMAQ certifikatom, ste avtomatično vključeni v program recertifikacije oziroma vseživljenjskega učenja, ki vas sistematično spodbuja k aktivnemu sodelovanju na različnih področjih (obisk dogodkov digitalno-marketinške industrije, objave strokovnih člankov, raziskav, publikacij). Z določenimi aktivnostmi, si tako pridobivate tudi ustrezno število točk, ki je potrebno za podaljšanje vašega DIMAQ Strokovnega certifikata. Le-ta je namreč veljaven 2 leti.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio