ECOMMERCE GROWWWTH SHOW
12. 10. 2020

Ecommerce izobraževanja sedaj še boj dostopna

ECOMMERCE EVERY DAY 2020: ECOMMERCE GROWWWTH SHOW
ECOMMERCE EVERY DAY 2020: ECOMMERCE GROWWWTH SHOW

Tradicionalno največja ecommerce konferenca v regiji, pretekla leta znana pod imenom Ecommerce Day, v letošnjem letu dobiva popolnoma digitalizirano obliko. Odmeven dogodek, ki se mu je samo v lanskem letu v Sloveniji ter na Hrvaškem pridružilo več kot 900 udeležencev, je v luči nove realnosti dobil novo ime – Ecomerce Every Day, ki omogoča brezplačen dostop do znanja vrhunskih svetovnih ecommerce strokovnjakov.

Zaradi novonastalih družbenih razmer, ki za zagotavljanje varnosti omogočajo transformacijo in prehod iz običajnih, fizičnih konferenc v sklop digitalnih, mini dogodkov, se je ecommerce konferenca razvila v novo, še dostopnejšo in priročnejšo obliko prenosa znanja.

Pod krovnim imenom in skupno temo Growth se bo letos v prenovljenem, popolnoma digitaliziranem formatu odvilo več webinarjev. Gosti govorci bodo globalno priznani ecommerce strokovnjaki, ki bodo posredovali svoje znanje in izkušnje z visoko dodano praktično vrednostjo.

Posneti webinarji v okviru Ecommerce Growwwth Show-a, s katerimi boste vedno v koraku z ecommerce trendi, bodo dostopni na strani: https://growwwecommerce.com/ brezplačno, vsak torek. 

Za ogled webinarjev se lahko prijavite TUKAJ.


Naslednji webinarji:

13. oktober ob 11.00 - Kreativni pristopi skozi nakupno pot uporabnika, Lazar Džamić

20. oktober ob 11.00 - 6 spoznanj testiranja največjih napak checkout-a, Rebecca Hugo

27. oktober ob 11.00 - Measuring and managing Phygital Journeys after COVID-19, Federico Cesconi

Imetniki DIMAQ strokovnega certifikata za digitalni marketing, kot slušatelji ECOMMERCE GROWWWTH SHOW swebinarjev, pridobijo 10 DIMAQ točk.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio