IAB SLOVENIJA: ČLANSTVO
5. 3. 2021

V svojih vrstah pozdravljamo nove člane

Zavodu IAB Slovenija, so se v začetku leta pridružil 3 novi člani, ki so prepoznali številne prednosti, ki jih prinaša članstvo. Tukaj velja omeniti predvsem ugodnejše izobraževanje na področju digitalnega marketinga DIMAQ, brezplačni izobraževalno-povezovalni dogodki, kot je IAB Akademija, ugodnejši obiski odmevnejših digitalno-marketinških dogodkov doma in v tujini, dostop do različnih raziskav, kot sta letna raziskava digitalnih investicij v Sloveniji Adex in letno poročilo o Trendih digitalnega marketinga doma in v tujini. Ker je IAB Slovenija interesno združenje, je potrebno poudariti tudi odpiranje novih poslovnih priložnosti in povezovanje ter možnost sooblikovanja digitalne panoge. 

Zavod tako združuje 50 podjetij iz različnih področij digitalnega marketinga. Gre za podjetja, ki želijo aktivno sooblikovati panogo digitalnega marketinga in so se IAB Slovenija pridružila zaradi strateških oziroma praktičnih razlogov:

Medex d.o.o.

New Moment d.o.o.

Turizem Ljubljana


O Zavodu IAB Slovenija in članstvu

Članstvo v IAB prinaša številne prednosti; neposreden dostop do najnovejših digitalnih trendov, izobraževalnih vsebin, znanj in raziskav (Adex), brezplačno udeležbo na izobraževalnih srečanjih IAB Akademija, ki omogoča članom mreženje, spoznavanje strokovnjakov digitalnega marketinga, sklepanje novih poslov ter brezplačno promocijo njihovih storitev. Članstvo v IAB prinaša tudi dodatne popuste na ostale izobraževalne dogodke in konference digitalno-marketinške industrije doma in v tujini. Ker deluje kot svetovalno – izobraževalni program, svojim članom zagotavlja ugodnejše izobraževanje in certificiranje po mednarodnem programu DIMAQ (Digital Marketing Qualification). 

O IAB Slovenija

Zavod IAB Slovenija je panožno združenje, ki se ukvarja z aktivno promocijo in podporo razvoju digitalnega in interaktivnega oglaševanja. Ustanovljen je bil maja 2014, kot odgovor na hitro rastoči trg digitalnega oglaševanja po celem svetu. Je del globalne mreže IAB in član IAB Europe. V Sloveniji združuje preko 30 članov iz področja digitalnega komuniciranja.

Glavni cilji Zavoda IAB Slovenija so:

  • aktivna promocija in podporaslovenskemu digitalnemu oglaševanju,
  • ustrezno izobraževanje inširjenje dobrih praks,
  • uvajanje standardov inregulative,
  • izvajanje različnih raziskav napodročju digitalnega oglaševanja in marketinga,
  • prizadevanje za rast deležadigitalnega oglaševanja v slovenskem oglaševalskem kolaču.

Več o Zavodu IAB SLO si lahko preberete TUKAJ.

Več informacij o omožnostih sodelovanja ter članskih paketih, pa lahko najdete TUKAJ.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio