Dogodki
6. 4. 2021

WEBSI Spletni prvaki 2021 so stopili v nove čase

Websi nagrade 2020.
Websi nagrade 2020.
Okrogla miza na Websi dogodku 2020.
Okrogla miza na Websi dogodku 2020.

Odprte so prijave v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki 2021, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji. Letošnje tekmovanje WEBSI bo v primerjavi s preteklimi leti še toliko bolj posebno, saj Spletni prvaki praznujejo že 10 let soustvarjanja edinstvenih zgodb o digitalnih presežkih. Prav tako pa tekmovanje WEBSI 2021, ki ga je do sedaj sestavljajo 23 različnih kategorij, letos dopolnjuje tudi nova kategorija »Login«. Prijavljena dela bo ocenjevala 114-članska strokovna žirija pod vodstvom predsednice žirije Ane Praprotnik, direktorice marketinga v podjetju Sava Turizem d. d.

V okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2021 bodo letos že deseto leto zapored razglasili najboljše projekte na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji. V duhu epidemije koronavirusa bo podobno kot lani tekmovanje skoraj v celoti, od prijav projektov v tekmovanje do ocenjevanja, potekalo na daljavo. Tekmovalni del so dopolnili z novo kategorijo »Login«, ki bo vključevala digitalne projekte, ki zahtevajo prijavo.

114-članska žirija

Letošnje tekmovanje ocenjuje kar 114-članska žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualnem poročilu. Žiriji bo letos predsedovala Ana Praprotnik, direktorica marketinga, Sava Turizem d. d.

Letos kar 24 kategorij

Tekmovanje za WEBSI Spletne prvake letos poteka v kar 24 kategorijah, skupaj z vzporednimi tekmovanji pa bo podeljeno kar 32 nagrad.

 Zaključek z WEBSI dnevom

Projekt bodo sedaj že tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne nagrade, ki bodo razkrile, kdo je letos najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor. Vsi projekti in njihovi ustvarjalci ter ključne osebe iz sveta slovenskega digitala bodo predstavljeni v dosjeju WEBSI Digitalni presežki Slovenije, ki bo prav tako izšel na ta dan.

Projekte lahko v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki prijavite vse do petka 14. maja. Do četrtka, 15. aprila, pa lahko vsi, ki se želite prijaviti, izkoristite tudi možnost cenejših in zgodnjih prijav.

Vse datume, ki jih ne smete spregledati, najdete tukaj.

Kako je bilo na WEBSI dnevu 2020, si lahko ogledate v galeriji.

Vse podrobnosti o tekmovanju WEBSI Spletni prvaki 2021 najdete na spletni strani websi.si.

Za vsa dodatna pojasnila in materiale za potrebe objav se obrnite na info@websi.si.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio