Digitalni marketing
3. 9. 2021

DIMAQ program izobraževanja jeseni ponovno vabi k prijavam

Mednarodno priznani program izobraževanja in certificiranja na področju digitalnega marketinga DIMAQ, ki ga izvaja Zavod za promocijo digitalne kulture IAB Slovenija, jeseni ponovno vabi v šolske klopi - tokrat že 15. generacijo.

Konec septembra začenjamo s 6 - dnevnim intenzivnim izobraževanjem na področju digitalnega marketinga, ki se bo odvijal na fizični lokaciji v Ljubljani (v kolikor bo to seveda dovoljeno). Udeleženci bodo lahko od 30. 9. - 2. 10. in od 07.10. - 09. 10., v dveh sklopih po 3 dni, od četrtka do sobote (od 9.00 do 16.00 ure), spoznavali 12 področij digitalnega marketinga, s priznanimi slovenskimi strokovnjaki -certificiranimi DIMAQ trenerji, ki na področju digitalnega marketinga delujejo in poučujejo že vrsto let.

>>>INFORMATIVNE PRIJAVE ŽE ODPRTE >>>

Pridružite se 15. generaciji DIMAQ strokovnjakov digitalnega marketinga!
Pridružite se 15. generaciji DIMAQ strokovnjakov digitalnega marketinga!

Osnove digitalnega marketinga, Strategija in načrtovanje, Mobilni marketing, Programatično oglaševanje, boste odkrivali z Luko Žnidaršičem izkušenim oglaševalskim strategom. Po zaključenem izobraževanju boste tako razumeli temeljne zakonitosti in prednosti digitalnega marketinga. Spoznali boste svetovne trende ter investicije v digitalni trg doma in v tujini. Naučili se boste načtrovati in izpeljati uspešne spletne kampanje, spoznali zakonitosti komunikacije in oglaševanja na mobilnih telefonih ter spoznali kako deluje programatični zakup in kako vam lahko pomaga pri doseganju prodajnih ciljev.

Z Markom Penkom, priznanim strokovnjakom spletnega marketinga in enim od dveh Google certificiranih trenerjev v Sloveniji, boste podrobneje spoznali module; Družbena omrežja in vsebinski marketing, Iskalni marketing te Prikazno oglaševanje. Po zaključenem izobraževanju boste razumeli, da je prikazno oglaševanje ključen digitalni gradnik blagovne znamke in vseh z njo povezanih metrik. Spoznali boste ključne dejavnike in najpomembnejša orodja optimizacije spletnih strani (SEO), zakonitosti Google Ads, kaj vpliva na pozicijo oglasa in optimizacijo kampanj ter se naučili snovanja oglaševalskih kampanj na Facebooku.

Zakaj je uporaba Google Analytics nujna za vsako podjetje , ki želi izkoristiti vse prednosti digitalnega marketinga? Uroš Žižkek, strokovnjak za merjenje učinkovitosti spletnega nastopa in uporabniške izkušnje, vam bo razkril 10 glavnih poročil v Google Analytics, ki jih morate poznati ter 10 največjih napak, ki se jim morate izogniti. Poleg modula Spletne analitike in UX, boste z Žižkom spoznavali tudi pomen e-mail marketinga, kako optimizirati sporočila in kakšna mora biti vsebina za uspešna sporočila ter glavne koncepte in zakonitosti prodaje na spletu (E-trgovina).

Z Natašo Smirnov, samostojno strokovnjakinjo za svetovanje in izvajanje marketinških projektov, boste spoznali zakaj postaja video oglaševanje vse bolj priljubljeno orodje komunikacije na spletu. Naučili se boste kako s pomočjo videa pritegniti spletno populacijo, kateri so mediji, ki to omogočajo in načine, kako ta medij uporabiti. 

Z Jako Repanškom, strokovnjakom medijskega in internetnega prava, prava oglaševanja in prava informacijskih tehnologij, boste spoznali modul Spletne zakonodaje, ki se posveča ključnim predpisom, ki urejajo vedno bolj kompleksno področje spletnega poslovanja. Tako se boste med drugim naučili osnov pogodbenega prava in prava intelektualne lastnine (avtorske pravice na spletu).

Zaradi širokega področja znanja, je izobraževanje primerno za vse aktivne na digitalnem področju, ki bi želeli svoje znanje poglobiti in nadgraditi. Po zaključku izobraževanja sledi strokovni izpit, ki ga morate uspešno opraviti, da bi pridobili mednarodno priznani certifikat ter naziv DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga.


Preverite program in postanite DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga!

Popust na Early Bird prijave do 30. julija je zaključen. 

Ker polnimo še zadnja mesta, vam na prijavo do 17. septembra ponujamo 20 % popust.

Za popust na skupinske prijave, nam pišite na info@iab.si.

>>>INFORMATIVNE PRIJAVE ŽE ODPRTE >>

Več o DIMAQ programu izobraževanja in certificiranja

 

DIMAQ je edini celoviti mednarodni program izobraževanja, certificiranja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. Od maja 2017, ga izvaja Zavod IAB Slovenija, s podporo IAB Europe in IAB Poljska. Program izobraževanja in certificiranje je bil leta 2018 tudi uradno prepoznan, kot kvaliteten program, v skladu z vsemi EQF določili in tako pridobil pečat IAB Europe Endorsment programme.

DIMAQ izobraževanje zajema 12 področij (modulov) digitalnega marketinga, ki so predpisani po DIMAQ učnem načrtu. Za pridobitev mednarodno priznanega certifikata DIMAQ, je potrebno uspešno opraviti strokovni izpit, ki poteka preko online platforme, obsega 80 vprašanj in traja 60 minut. S pridobljenim DIMAQ certifikatom, ste avtomatično vključeni v program recertifikacije oziroma vseživljenjskega učenja, ki vas sistematično spodbuja k aktivnemu sodelovanju na različnih področjih (obisk dogodkov digitalno-marketinške industrije, objave strokovnih člankov, raziskav, publikacij). Z določenimi aktivnostmi, si tako pridobivate tudi ustrezno število točk, ki je potrebno za podaljšanje vašega DIMAQ Strokovnega certifikata. Le-ta je namreč veljaven 2 leti.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio