Digitalni marketing
14. 9. 2021

IAB Slovenija zagnala prvi strokovni panel na področju digitalnega marketinga

Pri IAB Slovenija to poletje nismo počivali. Skupaj s partnerjem in članom IAB Slovenija, podjetjem Arhea, smo zasnovali strokovni panel, katerega glavni cilje je, zagotavljanje podatkov ter boljši uvid v razvoj slovenskega digitalnega trga. Izkušnje so nam namreč pokazale, da v Sloveniji najbolj primanjkuje prav podatkov o trgu, ki pa so tudi najbolj pomembni. Naši člani namreč vedno znova najbolje ocenjujejo prav projekte, ki jim prinašajo uporabne uvide v razvoj trga in s tem konkurenčno prednost.

Panel nikakor ni namenjen samo članom, ampak širši digitalni javnosti. “Za cilj smo si postavili ustvariti digitalno skupnost, ki bo v panel prispevala podatke, v zameno pa dobivala rezultate in tako pridobivala pomembne informacije za svoj nadaljnji razvoj,”pravi Zoran Savin, direktor Zavoda IAB Slovenija. Osnovni clij IAB Slovenija je pospešitev investicij, tako se v panel lahko pridruži vsak (kot posameznik ali kot del podjetja), ki je tako ali drugače aktiven na področju digitalnega marketinga. V zahvalo za čas, namenjen sodelovanju, bodo vsi sodelujoči prejeli podrobnejše izsledke raziskav. Še več, pri nekaterih pomembnejši temah, bodo deležni tudi srečanj v živo, ki bodo služila za še hitrejši prenos izkušenj in izsledkov raziskav, v prakso.

Tako vabljeni ko sodelovanju vsi deležniki panoge digitalnega marketinga. Ob vstopu v panel, boste deležni nekaj začetnih vprašanj o vaših digitalnih aktivnostih in orodjih, ki jih uporabljate. Sčasoma pa bodo sledila podrobnejša vprašanja. Kot namreč vemo, se digitalno okolje razvija zelo hitro, zato so hitre informacije in pregledi trga, morda celo pomembnejši, kot tisti obsežnejši.

Kako se nam lahko pridužite? Če ste med tistimi, ki ste v Zavodu IAB Slovenija že aktivni oziroma ste aktivni v digitalnem marketingu nasploh, potem vas verjetno vabilo k sodelovanju, že čaka v vašem “inboxu”. V nasprotnem primeru pa vas vabimo, da s skeniranjem QR kode obiščete portal, kjer oddate svoje podatke.  

 

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio