Diggit 2022
1. 5. 2022

Kaj nas čaka in kaj nas ne bo počakalo?

Konferenca o trendih digitalne prihodnosti,  se po »covidnem« premoru, ponovno vrača 12. maja 2022. Program Diggita se osredotoča na trende, o katerih morajo podjetja razmišljati že danes. Razvoj storitev in izdelkov v ne tako oddaljeni prihodnosti (dveh, treh let) bo ločil napredna podjetja od manj naprednih in manj uspešnih. In ko v 21. stoletju zaostaneš, je to zelo težko nadoknaditi.

Kako biti torej v koraku s časom? Ugledni mednarodni in domači govorci se bodo  na Diggitu posvetili prihodnosti denarja, mobilnosti, trgovine, medijev in komunikacij, hrane, zdravja in zabave. Predstavili bomo potrošnike prihodnosti. Diggit bo odgovoril na vprašanja, kje smo in kam gremo. Morda najdete tudi kakšno idejo ali nasvet, ki vam bosta olajšala pot. Navsezadnje je Diggit pametni dogodek za pametne ljudi.

In vsekakor nas čaka izbor zanimivih govorcev. Naj jih izpostavimo samo nekaj; Shed Simove, britanski zabavljač, podjetnik, pisatelj in govorec, ki verjame, da ima prav vsak posameznik določene talente oziroma darove. Le od njega pa je odvisno, kako bo igral s svojimi »kartami« življenja. Simovu smo v Sloveniji lahko prvič prisluhnili na konferenci SEMPL leta 2016. Na 09Diggitu bo govoril o idejah, razmišljanju, inovacijah in tehnikah za njihovo udejanjanje. Pandemija koronavirusa je že tako hitro spreminjajočim se trendom v zadnjih dveh letih dala nov pospešek in odigrala vlogo katalizatorja. Le poglejmo področje zaposlovanja – z delom od doma oziroma hibridnim delom imajo številna podjetja še danes težave. O tem nam bo predaval strateg za digitalno preobrazbo Vladimir Vulić, ki opozarja, da je korporativni svet predolgo vztrajal pri modelu menedžmenta, ki je bil zasnovan za proizvodno revolucijo, odvisno od standardizacije, učinkovitosti in nadzora. Prihodnosti dela in storitev v digitalnem prostoru se bo dotaknil Martin Pelcl, ki od leta 2012 z Gregorjem Černelčem razvija portal Mojmojster. Predstavil bo tudi izsledke internih raziskav, ki jih bo izvedel ekskluzivno za Diggit. Glede prihodnosti mobilnosti pa bomo pokukali kar h sosedom, ki proizvajajo električne superavtomobile. Pierre-Olivier Cimon iz hrvaške družbe Rimac nam bo predstavil, kako tehnologija električnih superavtomobilov poganja prihodnost avtomobilne industrije. Pobližje si bomo pogledali tudi popularnost NFT-jev, nezamenljivih žetonov. Aleš Pevc, vodja tehnološko razvojnih projektov v Tehnološkem parku Ljubljana, nam bo pokazal, kakšne so dejanske priložnosti za slovenske ustvarjalce in podjetja, kje zamujamo in zakaj je Slovenija ena od vodilnih držav na tem področju. Z Woltovo direktorico marketinga Manco Šalehar aka Manco z Wolta bomo pogledali globoko v številke, pregledali aktualne priljubljene jedi in preverili, katerim jedem priljubljenost najhitreje raste.


Posebne ugodnosti za člane IAB Slovenija


Vse člane IAB Slovenija, pa čakajo tudi super ugodni paketi na kotizacije. Kot vsako leto, so tudi letos na voljo trije različni paketi:

Paket 5x kotizacija:     500 EUR + DDV

Paket 10x kotizacija:    900 EUR + DDV

Paket 20x kotizacija:    1.500 EUR + DDV 


Imetniki DIMAQ strokovnega certifikata lahko na kotiziacijo korisitjo še dodatni 10 % popust.

Več o programu in prijavah >>> https://www.diggit.si/


Dogodek je DIMAQ akreditiran. Imetniki DIMAQ strokovnega certifikata za digitalni marketing, lahko z obiskom pridobijo 30 točk.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio