zanimivost
1. 7. 2022

RTB House v družbi 50 najboljših platform programatičnega oglaševanja

RTB House, prvo oglaševalsko tehnološko podjetje, ki ga v celoti poganjajo avtonomni algoritmi globokega učenja (deep learning), se je uvrstilo med 50 najboljših platform programatičnega oglaševanja “AdExchanger 2022 Top 50 Programmatic Power Players”. Najsodobnejša tehnologija RTB House uporablja nevronska omrežja za združevanje lastnih podatkov, signalov v napravah (on-device signals) in združenih kontekstualnih podatkov, da bi zagotovila agencijam in oglaševalcem personalizirano oglaševanje, primerno za prihodnost brez piškotkov.

Ta dosežek sledi nedavni zmagi RTB House-a za najboljšo tehnologijo za programatično trgovanje  (nakupna stran) v digitalnem oglaševanju, v sklopu “Drum Awards” in uvrstitvi na lestvico Financial Times-a, med 1000 najhitreje rastočih podjetij v Evropi, že peto leto zapored.

AdExchanger Top 50 Programmatic Power Players je prvi vodnik industrije digitalnega marketinga po najboljših agencijah, tehnoloških ponudnikih ter ostalih partnerjih na tem področju. Podjetja na seznamu izbere uredniška ekipa AdExchangerja med stotinami prejetih prijav iz celega sveta. Prijave se nato ocenjene na podlagi moči in širine ponudbe, dokumentiranih primerov iz prakse ter referenc strank.

© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio