Kakšen bo internet brez targetiranega oglaševanja?

IAB Europe raziskava
7. 5. 2021
Najnovejša IAB Europe raziskava razkriva dejstvo, da bi kar 75 % Evropejcev raje izbralo obstoječi model s targetiranim oglaševanjem, kot pa da bi morali za dostop do vsebin na številnih spletnih straneh ali aplikacij, plačevati.

Kreativnost v oglaševanju 6.del

Izbor oglasov marec-april
5. 5. 2021
Po dolgih hladnih mesecih smo končno pričakali pomlad in z njo tudi nov val kreativnosti. Pri tem nas je nekaj oglasov še posebej navdušilo.

Httpool strokovnjaki prvi na svetu z diplomo TikTok Akademije

NOVICE IAB ČLANOV
22. 4. 2021
TikTok Akademija, ki je bila ustanovljena s strani TikToka na Poljskem, je namenjena izbranim marketinškim partnerjem in agencijam, da jim tako preko spletnih izobraževanj omogoči vpogled v platformo in z njimi deli dobre oglaševalske prakse. Prvo pilotno izobraževanje je že potekalo in Httpoolovi strokovnjaki v Evropi so ga tudi uspešno opravili. Tako so prvi na svetu, ki se lahko pohvalijo s tovrstno diplomo. Sicer se uradno, na globalni ravni, TikTok Akademija začenja to poletje.

Interact 2021 - The Digital New Deal

IAB Europe dogodek
19. 4. 2021
Najodmevnejši dogodek v organizaciji IAB Europe, se bo tudi letos odvijal na spletu, pod naslovom The Digital New Deal. Dogodek se bo fokusiral na tri najbolj aktualna področja digitalne industrije in bo potekal v treh delih.

WEBSI Spletni prvaki 2021 so stopili v nove čase

Dogodki
6. 4. 2021
Odprte so prijave v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki 2021, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji. Letošnje tekmovanje WEBSI bo v primerjavi s preteklimi leti še toliko bolj posebno, saj Spletni prvaki praznujejo že 10 let soustvarjanja edinstvenih zgodb o digitalnih presežkih. Prav tako pa tekmovanje WEBSI 2021, ki ga je do sedaj sestavljajo 23 različnih kategorij, letos dopolnjuje tudi nova kategorija »Login«. Prijavljena dela bo ocenjevala 114-članska strokovna žirija pod vodstvom predsednice žirije Ane Praprotnik, direktorice marketinga v podjetju Sava Turizem d. d.

Httpool postal LinkedIn Partner Champion 2021

Novice IAB članov
29. 3. 2021
Httpool, ekskluzivni prodajni partner LinkedIna na več kot 18.-ih trgih v Evropi, vključno s Srednjo in Vzhodno Evropo, Avstrijo in Švico, je na letošnjem izboru “LinkedIn Partner Connect” osvojil priznanje “Partner Champion 2021”.

Kaj nas čaka po piškotkih?

Q&A z Googlom in IAB Europe
12. 3. 2021
Kaj nas čaka po piškotkih ali Kako se pripraviti na druge sladkarije, kot se je glasil naš zadnji IAB novičnik, ki je na kratko povzel zelo aktualno temo o spremembah meritvenih modelov, ki izhajajo predvsem iz piškotkov

V svojih vrstah pozdravljamo nove člane

IAB SLOVENIJA: ČLANSTVO
5. 3. 2021
Zavodu IAB Slovenija, so se v začetku leta pridružil 3 novi člani, ki so prepoznali številne prednosti, ki jih prinaša članstvo. Tukaj velja omeniti predvsem ugodnejše izobraževanje na področju digitalnega marketinga DIMAQ, brezplačni izobraževalno-povezovalni dogodki, kot je IAB Akademija, ugodnejši obiski odmevnejših digitalno-marketinških dogodkov doma in v tujini, dostop do različnih raziskav, kot sta letna raziskava digitalnih investicij v Sloveniji Adex in letno poročilo o Trendih digitalnega marketinga doma in v tujini.

Kreativnost v oglaševanju 5.del

Izbor oglasov v februarju
3. 3. 2021
V mesecu februarju smo ponovno ujeli val kreativnosti in se navdušili nad kar nekaj idejami tujih in slovenskih oglaševalcev. Novi ustvarjalni digitalni oglasi, vas tudi ta mesec ne bodo razočarali.

DIMAQ program izobraževanja se marca začenja virtualno

Izobraževanje: digitalni marketing
2. 2. 2021
Mednarodno priznani program izobraževanja in certificiranja na področju digitalnega marketinga DIMAQ, ki ga izvaja Zavod za promocijo digitalne kulture IAB Slovenija, 9. marca začenja z intenzivnim online izobraževanjem.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio