Spoznajmo D1G1TAL1ZAC1J0

Dogodek
22. 1. 2019
Statistični urad Republike Slovenije in Statistično društvo Slovenije vabita na dogodek, namenjen digitalizaciji. V Kongresnem centru Brdo, na Brdu pri Kranju, se bo 12. februarja, odvijal tradicionalni statistični dan, katerega tema bo Spoznajmo D1G1TAL1ZAC1J0

5 najbolj uporabnih orodij za spremljanje objav na družbenih medijih

Družbeni mediji
13. 1. 2019
»Social listening« orodja oziroma orodja za spremljanje in analizo vsebine na družbenih omrežjih, so nepogrešljiv del vsake resne marketinške strategije prisotnosti blagovne znamke na družbenih omrežjih.

Obarvajmo leto z novo Instagram aplikacijo

APLIKACIJA
4. 1. 2019
Vas zanima kako bi izgledal vaš Instagram profil v barvah? To lahko storite z novo Instagram aplikacijo imenovano »Year of Colour«. Ta namreč uporabniku omogoča, da določi časovni okvir, znotraj katerega sistem poišče 100 najpopularnejših Instagram objav ter jih spremeni v barvni mozaik.

Odnos slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja

RAZISKAVA
3. 1. 2019
iPROM v sodelovanju z raziskovalno hišo Valicon pripravlja raziskavo o odnosu slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja, s katero želi preveriti, koliko bodo podjetja namenila za oglaševanje v digitalnih medijih v 2019 ter kaj so ključni dejavniki pri izboru kanalov in snovanju digitalnih oglaševalskih strategij.

Kaj smo Slovenci v letu 2018 največ iskali?

SPLETNO NAKUPOVANJE
20. 12. 2018
Spletna trgovina je ena izmed najbolj dinamičnih industrij. Na evropskem statističnem portalu Eurostat poročajo, da na spletu prodaja 20 % evropskih podjetij, kar predstavlja 18 % prihodkov od prodaje.

Umek z aplikacijo Tonight osvojil prvo mesto

APLIKACIJA
17. 12. 2018
Uspešni slovenski startup Viberate in DJ UMEK sta svetu pred kratkim predstavila aplikacijo Tonight - the ultimate nightlife guide, ki pa je le v pičlih 24 urah osvojil 1. mesto na lestvicah. Tonight je edini glasbeni vodič, ki uporabniku omogoča popolnoma personalizirano odkrivanje novih glasbenih dogodkov. Poleg slovenskih mest aplikacija prinaša nabor dogodkov tudi drugod po Evropi, med drugim tudi v Berlinu, Londonu, Barceloni, Amsterdamu, Beogradu in Zagrebu.

9 digitalnih trendov, ki bodo krojili leto 2019

Trendi
4. 12. 2018
Leto se počasi, a vztrajno izteka. Kaj nas čaka v letu 2019? Digitalna marketinška pokrajina, ki zajema SEO, socialne medije, Pay-Per-Click, trženje vsebin in še mnogo več bo priča dramatičnemu premiku.

10 medijskih trendov za leto 2019

SEMPL
3. 12. 2018
Na kaj naj bodo oglaševalci, medijske agencije in mediji še posebej pozorni v prihajajočem letu? Katere nove tehnologije je vredno preizkusiti? Kateri marketinški pristopi resnično delujejo? Kakšen je optimalen medijski splet?

Akcija "Skrita soba pobega" nagrajena z velikim semplerjem

20. SEMPL
30. 11. 2018
Nagrada Veliki sempler za najboljšo medijsko strategijo v regiji, je šla v v roke Agenciji 101, za oglaševalsko kampanjo Skrita soba pobega (naročnik: Unicef Slovenija).

"Pregled slovenskega digitalnega trga" - Prvi digitalni imenik v Sloveniji

Digitalni marketing
27. 11. 2018
Gre za prvi tovrstni digitalni imenik podjetji in posameznikov, ki so aktivna na širšem digitalnem trgu v Sloveniji in ga najdete na naslovu www.digitalni-trg.com.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio