Podeljeni prvi DIMAQ mednarodni certifikati digitalnega marketinga

Podeljeni prvi DIMAQ mednarodni certifikati digitalnega marketinga, 8. 9. 2017
Tudi v Sloveniji smo dobili prve mednarodno priznane strokovnjake digitalnega marketinga.

IAB Slovenija: prvi DIMAQ strokovnjaki v Sloveniji

DIMAQ
15. 7. 2017
V začetku julija smo tudi v Sloveniji dobili prve mednarodno priznane strokovnjake digitalnega marketinga. Zahtevno področje digitalnega marketinga smo strnili v intenzivni izobraževalni program, ki obsega 12 vsebinskih sklopov, ter ga uspešno zaključili s podelitvijo 24 DIMAQ strokovnih certifikatov.

IMS Internet Media Services kupuje večinski delež podjetja Httpool

POSLOVNO
14. 7. 2017
IMS, hčerinsko podjetje podjetja Sony Pictures Television Networks in eno največjih podjetij za prodajo digitalnih oglasov v Latinski Ameriki je oznanilo nakup večinskega deleža Httpool-a, vodilne spletne oglaševalske mreže v Srednji in Vzhodni Evropi.

Netfork Akademija: ugodnost za člane IAB Slovenija

IZOBRAŽEVANJE
13. 7. 2017
NETFORK – Akademija za poslovni internet praznuje 10-letnico svojega delovanja. Ob svoji častitljivi obletnici petim članom IAB Slovenija nudijo ugodnejšo udeležbo na prihodnjem izobraževanju, ki se prične septembra.

IAB Europe tudi uradno podrl DIMAQ

DIMAQ
30. 5. 2017
Mednarodno priznani certifikat DIMAQ (»Digital Marketing Qualification«) je uradno podprl tudi IAB Europe. Program za certificiranje znanja in kompetenc strokovnjakov na področju digitalnega marketinga, ki je bil konec leta 2015 zasnovan na Poljskem, bo odslej na voljo tudi v Sloveniji, Romuniji, Grčiji, Cipru, Srbiji, Črni gori ter Bosni in Hercegovini.

Interact 2017: sodelovanje, transparentnost in zaupanje

DOGODKI
29. 5. 2017
Konferenca Interact, ki je 23. in 24. maja potekala v nizozemski prestolnici, je minila v znamenju novih pravil sodelovanja – »New Rules of Engagement« je bila namreč rdeča nit letošnjega vodilnega dogodka evropske industrije digitalnega oglaševanja, ki ga že vrsto let organizira IAB Europe. Govorci so v ospredje postavili pomen kakovosti pred kvantiteto ter zaupanje in transparentnost.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio