top of page

Akademije

Z organizacijo izobraževalno-povezovalnih dogodkov Zavod IAB Slovenija svojim članom in širši javnosti omogoča pridobivanje novih digitalnih znanj ter vzpostavljanje povezav med strokovnjaki. Med najodmevnejše dogodke sodijo IAB Akademije, ki se odvijajo štirikrat letno. 

 

Vsaka akademija prinaša sveža znanja, poglobljene vpoglede v aktualne prakse različnih področij digitalnega marketinga ter koristne nasvete za razvoj produktov in optimizacijo procesov v podjetjih. Hkrati so tudi odlična priložnost za mreženje, izmenjavo mnenj, deljenje dobrih praks ter iskanje novih poslovnih priložnosti med strokovnjaki digitalno-marketinške industrije. 

CP_X5578.JPG

Prijave na Akademije in ostale dogodke so mogoče do zapolnitve prostih mest. Udeležba je omejena na 5 oseb iz istega podjetja, v primeru preseženega števila prijav pa na 3 osebe.

Imetniki DIMAQ certifikata, ki niso člani IAB Slovenija, lahko enkrat brezplačno obiščejo eno IAB Akademijo po lastni izbiri.

Udeleženci, imetniki DIMAQ strokovnega certifikata za digitalni marketing, si z udeležbo na dogodku pridobijo 15 DIMAQ točk.

Dogodki so odprtega tipa in namenjeni celotni digitalno-marketinški javnosti. 

Cena kotizacije za ne-člane znaša 140 EUR (+DDV).

ČLANI IAB Slovenija na dogodkih uživajo dodatne prednosti:

  • brezplačno udeležbo na vseh IAB Akademijah,

  • možnost predstavitve svojih storitev, 

  • ugodnosti pri promocijskih in sponzorskih dogovorih.

Aktualno

bottom of page