Za pridobitev DIMAQ ceritfikata, morate uspešno opraviti DIMAQ strokovni izpit. Izpit je uspešno opravljen, ko dosežete 75 % prag uspešnosti oziroma pravilno odgovorite na 60 vprašanj.
Prejmete ga po
uspešno zaključenem izpitu. Je izdan na
osebo, ki je opravila izpit.
Vsebuje serijsko
številko in datum veljavnosti, kar omogoča preverjanje njegove veljavnosti na
spletni strain iab.si. Je veljaven 2 leti in ga je možno podaljševati za 2
leti, s sistemom DIMAQ recertifikacije.
Za
DIMAQ izpit je potrebno poznavanje vseh 12 modulov, predpisanih po DIMAQ učnem
načrtu. Če se na izpit pripravljate samostojno, vam je v pomoč lahko
DIMAQ učni načrt, kjer je določeno, kaj vse je potrebno vedeti pri posameznem
modulu.
Za termine se lahko dogovorite individualno ali
skupinsko. Za prijave in več informacij pišite na info@iab.si
Poteka preko posebne DIMAQ spletne platformę.
Sestavljen je iż 80 vprašanj z več možnimi odgovori, ki so sistemsko in
naključno izbrani, na način da enakomerno zastopajo vseh 12 modulov digitalnego
marketinga. Izpit traja 60 minut. Takoj po zaključku izpita, ste obveščeni o vaši
uspešnosti.
DIMAQ izpit opravljate na sedežu IAB
Slovenija, Tacenska 26, Ljubljana. Izpit se opravlja v skupinah do pet ljudi in
poteka preko posebne DIMAQ spletne platforme
Cena opravljanja DIMAQ strokovnega izpita je
250 EUR. Člani IAB Slovenija lahko k izpitu pristopijo ugodneje - cena je 200
EUR. Za skupinske prijave na izpit, smo pripravili ugodnosti, ki jih lahko preverite TUKAJ.
Cene ne vključujejo ddv.
Če prvič niste uspešno opravili izpita, lahko
ponovno pristopite k izpitu najmanj 14 dni po zadnjem opravljanju izpita.
Izobraževanje in izpit v celoti potekata v slovenskem jeziku.
Redna cena izobraževanja znaša 1.600 EUR + ddv. Cena za IAB člane pa je 1.300 EUR + ddv. Več informacij o tem kaj vključuje, pa lahko najdete
TUKAJ.
Za dodatni, količinski popust nas kontaktirajte na info@iab.si.
DIMAQ Strokovni izpit je veljaven 2 leti. V tem času morate zbrati 100 točk, ki jih lahko pridobite z DIMAQ akreditiranimi aktivnostmi. Več o tem si lahko preberete
TUKAJ.