DIMAQ IZOBRAŽEVANJE

Če ste aktivni na področju digitalnega marketinga in bi želeli vaše znanje in kompetence utrditi oziroma nadgraditi, vam ponujamo dodatna strokovno pripravljena DIMAQ izobraževanja.
Intenzivno DIMAQ izobraževanje
Intenzivno DIMAQ izobraževanje
Priporočljivo za posameznike z osnovnim poznavanjem digitalnega marketinga
DIMAQ izobraževanje po meri
DIMAQ izobraževanje po meri
Namenjeno podjetjem, ki želijo za svoje zaposlene pripraviti izobraževanje, prilagojeno njihovim potrebam

PREVERI SVOJE ZNANJE!

Izpolni kratek DIMAQ test in preveri kakšno je tvoje znanje digitalnega marketinga!
ZAČNI

IZJAVE UDELEŽENCEV

Valentin Bufolin
"DIMAQ certifikacija v celoti pokriva znanja iz digitalnega področja. Skozi program smo se dotaknili praktično vsakega področja povezanega z digitalom in tako spoznali ali pa osvežili teme, ki jih potrebujemo za delo. Sam sem tudi spoznal nekaj novih in uporabnih trikov, ki jih bomo v prihodnje z veseljem uporabili." 
Valentin Bufolin
vodja marketinga in prodaje, Vinska klet Vipava
Bojan Popović,
"Prednost DIMAQ programa glede na nekatere druge programe digitalnega certificiranja vidim v široki, a hkrati zaključeni celoti pridobljenih digitalnih znanj, ki pokrivajo praktično vsa področja spletne prisotnosti na trgu. Zaradi tega bi priporočal program tako agencijam kot oglaševalcem, skratka vsem, ki želijo biti v koraku s časom na področju digitalnega marketinga."
Bojan Popović,
direktor, AM Komunikacije d.o.o.
Jaka Jauh

“Dimaq izobraževanje z izbranimi, široko zastavljenimi vsebinami in izbranimi predavatelji ponudi širok, celosten pregled tematik iz področja digitalnega nastopa. Digitalni marketing se razvija izjemno hitro in digitalni nastop postaja vedno kompleksnejši ekosistem, ki za uspešno upravljanje zahteva široko znanje, nenehno spremljanje trendov in pridobivanja novih znanj. Zato menim, da je Dimaq izobraževanje odlična osnova za vse posameznike, ki želijo uspešno delovati na področju digitalnega marketinga.”

Jaka Jauh
samostojni strokovni sodelavec za upravljanje blagovne znamke, Zavarovalnica Triglav
Tadej Rovtar
"DIMAQ program in strokovni certifikat pod nadzorom Zavoda IAB Slovenija sta odlična vzvoda za rast in razvoj digitalnega marketinga v Sloveniji. Priporočam ga izkušenim digitalnim strokovnjakom ki želijo osvežiti svoje znanje, tistim, ki želijo razširiti svoj spekter znanja, kot tudi tistim, ki si z digitalnim marketingom še niso tako blizu, saj bodo z izobraževanjem pridobili ključna znanja iz najrazličnejših področij, ob tem pa tudi celovit pogled na digitalni marketing in priložnosti, ki jih ta ponuja."
Tadej Rovtar
vodja digitalnega oglasnega trženja v medijski hiši Delo d.o.o.
Karmen Mlinar
"Za DIMAQ certifikacijo sem se odločila, ker sem želela razširiti in tudi preveriti svoje kompetence na digitalnem področju. Izobraževanje za DIMAQ je zahtevno, a nam daje veliko širino, ki jo pri svojem delu potrebujemo. S premišljeno zasnovo recertifikacije pa v naslednjih letih tudi ne "zaspimo na lovorikah", ampak dejavno prispevamo k razvoju tako sebe kot podjetja na digitalnem področju."
Karmen Mlinar
vodja produktnega teama, Zemanta, an Outbrain company
Mia Vouk

"Področje digitalnega marketinga se izredno hitro spreminja. Spreminjajo se navade uporabnikov, zakonodaja, trendi, zato je trajnostno izobraževanje kot je DIMAQ res ključno. Obsega vse najpomembnejše segmente, katere mora digitalni manager nujno spoznati, zato priporočam, da v izobraževanje in certificiranje vključi svoje zaposlene vsako podjetje, ki se s tem ukvarja v praksi."

Mia Vouk
vodja projektov, PM, poslovni mediji d.o.o
Nastja Breg

"Priprava na izpit in izobraževanja so obsežna, vendar pomagajo dopolniti in celostno obdelati znanje s področja digitalnega oglaševanja. DIMAQ certifikat in recertificiranja nam pomagajo ostati “na površju” ter obnavljati znanje v tako hitro spreminjajoči se industriji. Vsekakor nuja za vsakega podjetnika in posameznika, ki šele tipa digitalni svet ali se utaplja v njem."

Nastja Breg
medijska stateginja za digitalne medije, Pristop Media d.o.o.
Milena Janžekovič
"Dimaq učni načrt je uspešno zajel vse tematike, ki so pomembne za komunikacijo ter analizo uspešnosti v digitalnem marketingu – od SEO, SEM, e-mail mktg, družabnih omrežij, zakonodaje, display, vsebinskega, programatičnega in mobilnega oglaševanja, zato je definitivno prava izbira za vse, ki pri svojem delu potrebujejo tovrstno znanje. Trenerji so na razumljiv način ter na veliko primerih obravnavali sklope, za katere so bili zadolženi."
Milena Janžekovič
vodja projektov, Pro Plus d.o.o.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio