DIMAQ program
9. 4. 2019

Medijska agencija Pristop Media tudi uradno postala DIMAQ podjetje

DIMAQ strokovnjaki digitalnega marketinga iz skupine Pristop
DIMAQ strokovnjaki digitalnega marketinga iz skupine Pristop

Januarja 2018 je IAB Slovenija, za medijsko agencijo Pristop Media, izvedla prvo DIMAQ izobraževanje po meri na področju digitalnega marketinga. Sistematično izobraževanje svojih medijskih strategov in načrtovalcev, je agencija nadaljevala v začetku letošnjega leta, ko sta se ji pridružili še dve agenciji iz skupine Pristop - Renderspace in D'Agency. Tako je Pristop Media tudi uradno pridobila naziv DIMAQ podjetje, s katerim dokazuje odlično poznavanje digitalno-medijskega okolja ter strokovnost na področju zakupa digitalnih medijev.

Pridobitev naziva DIMAQ podjetje, je direktorica Pristop Medie, Barbara Modic, pospremila z besedami:

“Hitro spreminjujoče dogajanje v medijski krajini nam narekuje, da se stalno izobražujemo, merimo rezultate svojega dela in prilagajamo medijske strategije in taktike. Ena od zelo koristnih oblik takega izobraževanja je Dimaq, ki celostno obravnava najnovejša digitalna orodja, tehnike, analize, tehnologije, terminologije in primere dobrih praks ter postavlja nove standarde digitalnemu marketingu. Na koncu izobraževanja slušatelji opravijo tudi test in postanejo Dimaq certificirani strokovnjaki, s tem da morajo certifikat na dve leti obnavljati.

Dimaq izobraževanje in certificiranje je na Pristop Media opravila večina medijskih strategov in načrtovalcev. Tako smo letos pridobili naziv Dimaq podjetje, ki služi kot potrdilo našim naročnikom, da smo strokovnjaki na področju zakupa digitalnih medijev, pri tem pa razumemo širši kontekst digitalne krajine, hkrati pa zagotavlja, da so njihovi digitalni proračuni v varnih rokah.” 

DIMAQ je edini standard digitalno-marketinške industrije, ki potrjuje znanje in kompetence na tem področju. Z DIMAQ programom, podjetja pridobijo konkurenčno prednost na trgu, orodje za preverjanje znanja in veščin svojih zaposlenih ter orodje za lažji proces zaposlovanja novih kadrov. DIMAQ program je preverjen standard, saj gre za celovit pregled širokega področja digitalnega marketinga, ki podjetjem zagotavlja odlično poznavanje digitalnega ekosistema.

Več o DIMAQ programu in izobraževanju po meri za podjetja

DIMAQ je prvi celoviti mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. DIMAQ certifikat podeljuje IAB Slovenija, v sodelovanju z IAB Poljska in podporo IAB EUROPE Endorsment Programme, od maja 2017.

Za uspešno pridobitev DIMAQ certifikata, IAB Slovenija ponuja strokovno pripravljena 6-dnevna izobraževanja, primerna za posameznike z osnovnim poznavanjem digitalnega marketinga, ki bi želeli svoje znanje nadgraditi in podrobneje spoznati 12 področij (modulov) digitalnega marketinga. Medtem ko je DIMAQ izobraževanje po meri, namenjeno podjetjem, ki želijo izobraževanje prilagoditi svojim potrebam. Tako se lahko DIMAQ izobraževanje po meri, osredotoči lahko le na določene module, ki bodisi skrajšano ali bolj poglobljeno obravnavajo izbrana področja digitalnega marketinga.

Več o DIMAQ programu si lahko preberete TUKAJ.

Ekipa Pristop Media
Ekipa Pristop Media
Ekipa Renderspace
Ekipa Renderspace
Ekipa D'Agency
Ekipa D'Agency
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio