top of page
  • natasasmirnov

DIMAQ program aprila razpisuje novo izobraževanje

V IAB Slovenija razpisujemo pomladni termin za izobraževanje in certificiranje na področju digitalnega marketinga DIMAQ. Marca k vpisu vabimo že 20. DIMAQ generacijo.


Intenzivno izobraževanje na področju digitalnega marketinga, bo to pomlad potekalo v hibridni obliki. Udeleženci lahko pričakujejo poglobljena 5-dnevna predavanja iz 12 področij digitalnega marketinga, dopolnjena z eno-urnima praktičnima online delavnicama. Izobraževanje bo potekalo v času od 6. do 18. aprila, od 9.00 do 16.00 ure na fizični lokaciji v Ljubljani, medtem, ko bosta delavnici na sporedu v ponedeljek 10. in 17. aprila.


Izobraževanja vodi že ustaljena ekipa DIMAQ trenerjev, priznanih slovenskih strokovnjakov, ki na področju digitalnega marketinga delujejo in poučujejo že vrsto let. Zaradi širokega področja znanja, je izobraževanje primerno za vse aktivne na digitalnem področju, ki bi želeli svoje znanje poglobiti in nadgraditi. Po zaključku izobraževanja sledi strokovni izpit, ki ga morate uspešno opraviti, da bi pridobili mednarodno priznani certifikat ter naziv DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga.Katera področja digitalnega marketinga boste osvojili, si oglejte v DIMAQ učnem načrtu, za podrobnejši program izobraževanja, pa nam pišite na info@iab.si.


Termini:

6. - 7. april (celodnevno izobraževanje na fizični lokaciji)

10. april (on-line delavnica od 19.00 - 20.00)

13. - 14. april (celodnevno izobraževanje na fizični lokaciji)

17. april (on-line delavnica od 19.00 - 20.00)

18. april (celodnevno izobraževanje na fizični lokaciji)



Na potrjene prijave in plačilo šolnine do 23. marca 2023, lahko koristite 20 % popust!



 

Več o DIMAQ programu izobraževanja in certificiranja


DIMAQ je edini celoviti mednarodni program izobraževanja, certificiranja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. Od maja 2017, ga izvaja Zavod IAB Slovenija, s podporo IAB Europe in IAB Poljska. Program izobraževanja in certificiranje je bil leta 2018 tudi uradno prepoznan, kot kvaliteten program, v skladu z vsemi EQF določili in tako pridobil pečat IAB Europe Endorsment programme.DIMAQ izobraževanje zajema 12 področij (modulov) digitalnega marketinga, ki so predpisani po DIMAQ učnem načrtu.


Za pridobitev mednarodno priznanega certifikata DIMAQ, je potrebno uspešno opraviti strokovni izpit, ki poteka preko online platforme, obsega 80 vprašanj in traja 60 minut. S pridobljenim DIMAQ certifikatom, ste avtomatično vključeni v program recertifikacije oziroma vseživljenjskega učenja, ki vas sistematično spodbuja k aktivnemu sodelovanju na različnih področjih (obisk dogodkov digitalno-marketinške industrije, objave strokovnih člankov, raziskav, publikacij). Z določenimi aktivnostmi, si tako pridobivate tudi ustrezno število točk, ki je potrebno za podaljšanje vašega DIMAQ Strokovnega certifikata. Le-ta je namreč veljaven 2 leti.

10 views

Recent Posts

See All
bottom of page