DIMAQ izobraževanje - 10 % popust na prijave samo še do petka 22. septembra!

DIMAQ
17. 9. 2017
V začetku julija smo tudi v Sloveniji dobili prve mednarodno priznane DIMAQ strokovnjake digitalnega marketinga. To so člani Zavoda IAB Slovenija, ki so uspešno zaključili intenzivni izobraževalni program digitalnega marketinga, skladno z mednarodnimi določili EQF.

Vabljeni na 8. IAB Akademijo 25. septembra

IAB AKADEMIJA
17. 9. 2017
Podeljeni so bili prvi DIMAQ Strokovni certifikati digitalnega marketinga. Kaj pa sedaj?

Znani so WEBSI Spletni prvaki 2017

DOGODKI
16. 9. 2017
S podelitvijo prestižnih WEBSI nagrad se je zaključil celoletni projekt WEBSI Spletni prvaki. V Kinu Bežigrad so podelili kar 23 nagrad. Naj digitalna agencija leta 2017 je postala agencija Mediodrom, generalni spletni prvak mobilna aplikacija Triglav Vreme Zavarovalnice Triglav, naj digitalna kampanja pa globalna digitalna kampanja »Slovenia. Make New Memories.« Slovenske turistične organizacije in agencije PM, poslovni mediji. Novost tekmovanja Naj digitalec 2017 je naziv podelila kar trem posameznikom: Dušanu Boldinu (AV studio), Dejanu Rajkoviću (Adriatic Slovenica) ter Mateju Praprotniku (Javni zavod RTV Slovenija – Radio Slovenija).

Prvi pametni telefon pri 12-ih letih

PAMETNI TELEFONI
14. 9. 2017
Čeprav je med milenijci več uporabnikov pametnih mobilnih telefonov kot med najstniki, slednji kljub vsemu ne zaostajajo veliko. In kaj z njimi počnejo? Kot kaže nedavna raziskava spletnega analitičnega portala eMarketer najstniki pametne telefone uporabljajo predvsem za aktivnosti na družbenih omrežjih.

Z voščenkami do animiranih pobarvank

ZANIMIVOST
13. 9. 2017
Prva škatlica voščenk Crayola z osmimi odtenki zelene sega v leto 1903, najbolje prodajana kombinacija s 64 različnimi barvami je luč sveta ugledala 1958. Danes Crayola voščenke, katere sestavine so strogo varovana skrivnost, obsegajo 120 različnih barv. In ker večina otrok v roke raje vzame tablico kot voščenke, so se v podjetju domislili, kako bi jih lahko kljub vsemu spodbudili k barvanju.

Na Oktoberfest s prav posebnimi športnimi copati

ZANIMIVOST
9. 9. 2017
Na največji tradicionalni nemški praznik piva in narodno zabavne glasbe, ki bo letos v Münchnu potekal od 16. septembra do 3. oktobra, se letos s pomočjo Adidasa lahko pripravite bolje. Vsaj kar se tiče obutve.

Podeljeni prvi DIMAQ mednarodni certifikati digitalnega marketinga

Podeljeni prvi DIMAQ mednarodni certifikati digitalnega marketinga, 8. 9. 2017
Tudi v Sloveniji smo dobili prve mednarodno priznane strokovnjake digitalnega marketinga.

Z WEBSI dnem se zaključuje projekt WEBSI Spletni prvaki

DOGODKI
8. 9. 2017
Projekt WEBSI Spletni prvaki se zaključuje v petek, 15. septembra, s celodnevnim dogodkom: WEBSI dnevom, festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja. Številne agencije in podjetja bodo predstavile nove trende in učinkovite prakse, dan pa se bo zaključil s podelitvijo nagrad.

8. IAB Akademija – Čas za nove podvige

IAB AKADEMIJA
24. 8. 2017
Jesen je pravi čas za nove podvige, zato organiziramo že 8. IAB Akademijo.

Novi člani IAB Slovenije

IAB Slovenija
21. 8. 2017
Ponosno sporočamo, da so se Zavodu IAB Slovenija v tem letu pridružili trije novi člani. Gre za uveljavljena slovenska podjetja iz različnih področij. Lidl - vsem dobro poznana mednarodna trgovska veriga, Poslovni mediji - največja slovenska agencija za vsebinski marketing ter specializirana agencija za medijski načrtovanje in zakup Pristop Media.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio