Prvi celovit mednarodni program certificiranja v Sloveniji

24. 5. 2017
DIMAQ je prvi celovit mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji.

Evropski trg spletnega oglaševanja vreden 41,8 milijarde evrov

DOGODK
23. 5. 2017
IAB Europe je na letošnjem vodilnem dogodku evropske industrije digitalnega oglaševanja – konferenci INTERACT 2017, razkril rezultate raziskave o investicijah v digitalno oglaševanje AdEx.

WEBSI: rok za prijavo projektov se izteka

Dogodki
18. 5. 2017
Samo še do petka, 26. maja, lahko agencije in oglaševalci oddajo projekte in sodelujejo v digitalnem tekmovanju WEBSI Spletni prvaki 2017.

IAB Slovenija: ugodnosti za člane

DOGODKI
15. 5. 2017
V sklopu šeste slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki bo 6. junija potekala v ljubljanskem GH Union, bodo že četrtič podeljene nagrade za izjemne dosežke na področju digitalnega komuniciranja. Zanje se letos poteguje 57 prijavljenih del. Pred večernim slavjem, ko bodo razglašeni zmagovalci, pa se obeta pester program, ki ga člani IAB Slovenija lahko spremljate ugodneje.

Slovenski start-up leta je podjetje VIAR

DOGODKI
10. 5. 2017
Po koncu prvega dne mednarodne konference PODIM v Mariboru je podjetje VIAR prejelo nagrado Slovenski start-up leta 2017. Z nagrado želijo ključni deležniki slovenskega start-up ekosistema izpostaviti in nagraditi podjetja ter njihove ekipe, ki so s svojo vztrajnostjo, globalnimi dosežki ter drzno razvojno vizijo zgled v domačem in globalnem start-up okolju.

7. IAB Akademija v znamenju novosti na slovenskem trgu

DOGODKI
9. 5. 2017
Na 7. IAB Akademiji, ki je 9. maja potekala v Kongresni dvorani Kristalne palače v BTC-ju, so se govorci osredotočili predvsem na tehnološke trende na področju programatičnega oglaševanja in problematiko razumevanja podatkov na področju družbenih omrežij. V ospredju včerajšnje akademije, pa je bila težko pričakovana predstavitev mednarodnega programa certificiranja znanja in kompetenc DIMAQ.

WEBSI išče naj digitalca 2017

DOGODKI
6. 5. 2017
Ena izmed novosti letošnjega tekmovanja WEBSI Spletni prvaki je povsem novo vzporedno tekmovanje, v katerem organizatorji skupaj s širšo javnostjo iščejo Naj digitalca 2017. Izpostaviti in nagraditi želijo tistega, ki je s svojim delom najbolj zaznamovala slovensko digitalno sceno v preteklem letu in si zasluži naziv Naj digitalca 2017.

Umetne inteligence se večinoma ne zavedamo

UMETNA INTELIGENCA
5. 5. 2017
Umetna inteligenca (AI) postaja sestavni del vsakodnevnega življenja, na različne načine je v uporabi pri številnih poslovnih aplikacijah, recimo za napovedovanje razmer na trgu ali odzivov potrošnikov, za avtomatiziranje ponavljajočih nalog in opozarjanje v primeru napak oziroma odstopanj. S tem ko postaja tehnologija vse bolj sofisticirana, njena uporaba nenehno narašča.

Na 7. IAB Akademijo se lahko prijavite le še do 5.maja

DOGODKI
4. 5. 2017
V torek 9. maja, bo v Kongresni dvorani Kristalne palače v BTC-ju, potekala že 7. IAB Akademija.

Raziskava: merjenje in ključni kazalniki uspešnosti

IAB Europe
2. 5. 2017
IAB Europe si prizadeva zbrati podatke o prioritetah na področju merjenja in kaj bi pripomoglo k dolgoročnejšim investicijam v oglaševanje blagovnih znamk v digitalnih medijih.
© Copyright 2016 IAB Slovenija.  Izdelava spletnih strani AV studio